+ SOMMAR

Nu tar jag snart lite semester, tror det börjar med en dag hemma i Götet! Jag ska kanske ta mig an att köpa lite busskort (håller ett halvår sa de när jag frågade) nu innan det snart är augusti och jag har hört att priserna ska höjas rejält, läste 150kr bara för zon Göteborg.... Fattig student som pendlar mellan Göteborg och Borås några dagar i veckan, får ju spara så mycket jag kan. Sen tar jag över mamma och pappas båt och lyssnar på musik eller bara njuter av sommaren, ska försöka läsa klart min bok också. Får sätta upp det på todolist för sommaren.

Fick iden av @Businessanddreams att åka på cykeltur, har funderat på det nu ett tag att cykla längst västkusten lite! Norr om Göteborg mot Hunnebostrand eller Göteborg mot Varberg/Falkenberg, jag vet dock inte hur vägarna ser ut... Får kolla upp det. Det verkade så avkopplande, och för mig hade det varit så lärorikt och komma ut ur min lilla komfortzon och göra något jag inte brukar. Isåfall får jag köpa mig en cykel och börja planera lite mer i detalj hur resan ska gå. Vi får väl se om det blir av, jag vill inte ha några måsten denna sommar, inte när jag tar lite semester. Vi får väl se om det bär av! Jag brukar inte cykla så mycket, men vet att jag gillade det när vi cyklade längre sträckor med skolan på mellanstadiet. :)

Cider är en favorit! Briska fläder (med låg procent, alkoholfri).

#nouwbloggare #nouw #challenge2019 #sommar2019 #sommar #semester #njuteravsommaren

Gillar

Kommentarer

Businessanddreams
Businessanddreams,
Åh vad kul att läsa detta och att du funderar på en cykeltur och göra något utanför din komfortzon! 😃 NJUT av din semester nu, stor kram😍
nouw.com/businessanddreams
Det är jag som driver bloggen som tagit bilderna om det inte innehåller annons länkar, eller om inget annat nämns.