Jag vill bli miljonär!

Jag har sedan jag föddes haft en sådan tur, mina föräldrar valde att spara mina pengar i fonder. Häromdagen tittade jag på mitt sparande, jag har utan att jobba och tjäna så jättemycket sparat en stor summa pga av fonder, dock är det ju så att jag har värdeförändringar som man behöver betala skatt på.

Men jag inser att jag tjänat ihop en hel del (dock en hel del kvar för en kontantinsats på en lägenhet) utan att jobba jättemycket, då pengarna fått växa av sig själva. Helt ärligt de pengar jag tjänat när jag jobbat de senaste somrarna har jag faktiskt spenderat en del av det på kläder och fika med mera. Jag hade gärna någongång valt att sätta in de pengar i fonder och spara och det är så jag kommer göra i fortsättningen för jag vill vara en investerare (ej slösare/sparare).

Jag läste häromdagen något intressant. Om jag sparar 5000kr i månaden i ca 8 år med en avkastning på 15%. Skulle jag kunna vara miljonär om 8 år om jag väljer att spara 5000kr per månad hehe med en avkastning på 15% hehe. Dock tror jag inte kommer att ha en miljon sådär i handen, istället kommer jag investera dessa pengarna i en lägenhet framöver, men jag tänker ändå att det kommer fortfarande vara mina pengar som jag dock inte kan spendera hursomhelst då de är investerade.

Att investera är ett bra sätt att öka värdet på pengar!
OBS! De kan också minska, så man ska vara beredd på det!

​#tjänapengar #investering#sparapengar #spara #investera #nouw #inspiration 

Gillar

Kommentarer

MinEkonomiskaResa
MinEkonomiskaResa,
Bra investeringar hjälper både dig och företag som du investerar i! Jättekul att se pengarna växa år efter år och att se sina mål bli nådda!
Fortsätt investera i fonder/aktier. Även så lite som 100kr i månaden gör skillnad efter 10-25år. Bra läsning!
nouw.com/minekonomiskaresa
KajsaStinaMattsson
KajsaStinaMattsson,
Är alltid kul att följa utvecklingen vare sig det går upp eller ner, man lär sig nämligen så mycket! Nu försöker jag lära mig mer i aktieinvestering, dock betydligt mycket svårare än fonder men det var jag beredd på.

Så sant så, minsta lilla sparande och man kan ha en förmögenhet om några år. Jag tycker det är så viktigt att man försöker spara bara det är en liten slant. Själv skulle jag känna mig otroligt stolt om jag en dag står där med min drömlägenhet för att jag vågat både satsa och spara. 😊
nouw.com/kajsastinamattsson
Hannahtannemyr
Hannahtannemyr,
Intressant att läsa! Satt idag och pratade med en kollega om att just börja investera mera och vart, så kul att läsa här också!
nouw.com/hannahtannemyr
KajsaStinaMattsson
KajsaStinaMattsson,
Ja, så intressant att diskutera, jag har nyligen startat en grupp på Facebook där man kan diskutera och inspirera i investering även sprida glädje och positivt tänkande med mera. Har inte kommit så långt men hade varit kul om du ville vara med i gruppen, den heter isåfall "wominvest", (Power Women)! 😊
nouw.com/kajsastinamattsson
Tacemumford
Tacemumford,

bra inlägg! Har så dåligt koll på allt det där, men det är ju superviktigt. Låter bra med investering! kram
nouw.com/tacemumford
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Riktigt intressant att läsa det här, så bra inlägg 😃
nouw.com/vägentillfriheten
Intressant att läsa 😊
feliciao.se/
Det är jag som driver bloggen som tagit bilderna om det inte innehåller annons länkar, eller om inget annat nämns.