+ Perssons på kajen

Igår kväll var jag med min familj ute och åt på Perssons på kajen, som till största delen bjuder på fisk och skaldjur. Dock finns det några andra alternativ rätter så jag valde en hamburgare med friterade potatisar, de var supergoda med lite salt runt.
Vi hade också en finns utsikt! Självklart är det havet på västkusten som vi kan se, dock bättre utsikt från vår balkong där vi kan se ända ut till värdeöarna.

#västkusten #bästkusten #havet #sommarhus #väderöarna #middag #nouw #nouwbloggare

Gillar

Kommentarer

+ Vad ska jag göra nu?

Nu börjar sommaren för mig på riktigt, vilket innebär att jag börjar jobba i min syster glass/interiör bod. Ska bli väldigt kul att äntligen komma igång igen! Får väl se om jag hinner ta några bilder så kan ni få se hur det ser ut! Men nu får bara lite härliga sommar bilder på mig.

I butiken är det några nya som ska börja jobba, som jag ska lära upp så jag tror att jag kommer få jobba en hel del, även om jag inte skrivit in mig på ett pass. Detta på grund av att det är mycket nytt som man ska lära sig, både priser och varor, ibland är det osäkerhet när man gör Kaffe osv.

#sommarjobb #sommar #nouw #nouwbloggare

Gillar

Kommentarer

+ SOMMAR AW

WomInvest på plats i Göteborg.

Gårdagen blev så lyckad!! Jag och två till styrde upp ett SommarAW här i Göteborg, vädret kan vi ju inte mer än säga slog allas förhoppningar, bra KARMA... Vi bjöd på lite bubbel och diskussion. Vi lärde oss ett och annat nytt som är mycket givande.

SommarAW, hade inriktningen på personlig och ekonomisk utveckling. Okunskap inom företagande såsom bokföring, skapar en viss osäkerhet för att ta nästa steg, och där är tanken att hitta personliga och ekonomiska verktyg att starta eget!

Agnes

Insta: Agnessjostrom

​#nouw #nouwbloggare #wominvest #startaeget #aw #sommaraw #sommar #mingel #nätverka #nätverk

Gillar

Kommentarer