Hej, idag blev det ingen falki.
Vi kände att blev för mycket för Eidur.
Men nästa fredag är vi med på hest Hagas tävling.
Denna veckan har varit rätt bra annars.
I torsdags var jag på margarete Hof och tränade för Max första gången.
Det gick super bra. Jag lärde mig en ny bra skritt övning som jag sen kan också göra i tölt.
Igår red jag honom och gjorde samma sak som Max sa att jag skulle göra. Han blev jätte mjuk i vänstra varvet (som han inte brukar vara) . Och i tölten blev han jätte mjuk och knäckte i nacken och gick super bra.

Nu har jag varit på fotbolls match och gick rätt så bra.
Kram på er :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, förlåt att det inte kommit ett inlägg om isicup. Inte hunnit med det.

Jo isicup helgen var super rolig. Vi blev ju 2:a tölten som jag skrev. Och slutade i finalen på en 2:a plats i fyrgången. Trots fel galopp.

Tölten var vi nöjda med för att bra vår första dubutering i t5. Han kändes bra i både långsamma tölten och steglängds ökningarna.
Ja mycket mer kommer jag inte på att berätta eller säga.

Fyrgången gick hyfsat. Vi kom ju tvåa och det är vi jätte nöjda och glada över.
Tölt momentet gick bra, han gick som han brukar alltså bra och vi skötte oss.
Traven gick också bra han var lite energi lös där så skulle blitt bättre med mer energi.
Skritten är vi riktigt nöjda över. Han har inte känts så lugn och inte trippig och kort som han varit innan.
Galoppen är jag inte alls nöjd med. Vi fick nollor i den och en 3:a. Han fick kors galopp och bytade. Vi ska nu börja träna ännu mera på galoppen nu. Och göra det vänstra bakbenet starkare.

Hela Isicup har varit super rolig. Eidur trivdes världsfred bra där och klarade oväntat bra att bo ensam utan kompis i hage.
Vi nådde även kval poängen till SM i V5 och t5 så i sommar blir det SM i Strömsholm. Tror att det hålls där, blir osäker nu ;)

På lördag tänkte vi vara med på Falkivår tävling i t8 och V5. Egentligen skulle vi ta t3 men vi strunta i det denna gången.
Vi har nu också anmält oss till ssm i maj.

Nu blev klockan helt plötligt mycket. Kram på er :)

Likes

Comments

Idag debuterade vi i T5 och tog en 2:a placering. Imorgon rids det final i V5

Likes

Comments

Vaknade för en timme sen av strålande sol. Igår kom vi på kvällen och bäddade och tog det lugnt. Hela husbilen är nu fixad och är super skönt. Eidur kommer vid lunch och tänkte sitta upp ikväll på han så han får röra på sig till imorgon.

Nu tänkte jag gå till mamma och hjälpa henne när hon sitter domarsekreterare. Men först äta nåt till frukost.
Kram på er :)

Likes

Comments

I eftermiddag går husbilen som jag och mamma sitter i av mot Margareta Hof. Isi-cup hålls på Margareta Hof. Igår när jag red Eidur kändes han mycket bättre än innan. Jag packade allt som var på kulla till Eidur och nu packar jag till mig själv ( kläder mm.) ska bli så kul nu med isi-cup och är jätte taggad iför det. Vi var bl.a på hööks igår och köpte ett Hönät till Eidur och ett nytt fleece täcke.

Detta täcket blev det. Idag åker jag och mamma ner och fixar hage och lite med husbilen. Jag rider inte förens på lördag mina klasser. Men tänkte vara där alla dagarna ändå. Eidur kommer upp till oss imorgon med Anki. Men nu måste jag fixa mig och äta. Kram :)

Likes

Comments

Idag var Eidur väldigt pigg. Hade ju inte ridit på nån dag så han hade mycket energi och spring i bena. Vi red på banan istället för ut som jag sa för ville att han skulle göra som jag sa och ha lite mer kontroll nu när han var pigg.
När vi startade skrittade jag och gjorde han mjuk. Då gick det bra tyckte jag. Sen när vi börja trava gjorde han inte riktigt som jag sa. Mamma fick komma ut och stå i mitten och hjälpa mig lite. Han var som sagt pigg och det gjorde att han ville mest springa.
Efter ett tag när jag hade travat och galopperat kändes han bra och lugn och fin.
Vi red ingen tölt idag för vi har ridit det så mycket dem senaste gångerna. Så blev en paus idag från tölten.

Imorgon blir det träning för Mathilda inne på ovalbanan. Och onsdag blir det lite slapp. Torsdag åker jag upp till margaretagof där isicup är. Clara skulle bada han på kvällen. På fredag kommer Eidur upp till mig med Anci och lördag blir det uttagningar.
Imorgon kommer det ett inlägg om hur det gick på träningen.
Tänkte slänga in ett litet annorlunda inlägg snart om någon produkt jag använder till Eidur. Vad sägs om det ? Kram på er :)

Likes

Comments

Nu sitter jag och är påväg mot stallet. Idag blir det en lång ritt ut. Inlägg om den kommer ikväll:)

Likes

Comments

Jag håller på att lära mig o Eidur Steglängdsökningar. Vi ska rida det i T5 nästa helg på isicup. Jag börjar förstå ökningen men nertagningarna ska Matilda gå igenom på tisdag då det blir träning på ovalbanan. ​

http://youtu.be/CpuT0PwACdE

Likes

Comments

Hejsan, som ni kanske såg kom det ut en bild för nån dag sen och där det stod "morgon Hö på läger". Som titlen var jag alltså på ett läger med Eidur. Det var super roligt och mysigt där.
Det var ett läger där ofeigur tar ut sina lagmedlemmar till lagSM. Så vi testade dem udda grenarna där. Som flagglopp, smali, trail, dressyr och "agility". Eidur klarade det mesta väldigt bra. Men lite rädd vid trailen där har tyckte saker vad läskiga. Vi hade det super mysigt och verkligen super roligt. Eidur fick en Box som han fick ha på natten och vi gjorde en hage som Eidur skulle va i på dagen.

Det var iallafall super roligt där och kanske ni ser mig i sommar i ofeigurs Lag på Lag-SM.

Kram på er och glad påsk :)

Likes

Comments