hej alla !!! idag så tränade jag tyvärr inte, inte igår heller. men jag har en ursäkt hahahah. igår fyllde min älskade farmor 75 år så då åt hela min släkt middag tillsammmans, och det var jättemysigt. ni vet den känslan när man verkligen inte får i sig något mer? den känslan kände jag igår hahah. men! nu när jag har haft någon eller två cheatdays så blir jag ännu mer motiverad till att träna och äta nyttigt! imorgon är det måndag ( längsta skoldagen ) och jag känner mig redo att ta an dagen ! tänkte om jag orkar, springa lite intervaller efter skolan, men vi får se 🤔 ha det bra !!

Likes

Comments

hey guys !! jag tänkte starta en ny blogg, och denna gång en blogg som inriktar sig mot hälsa och livsstil. jag är väldigt intresserad av träning och hälsa generellt så det ska bli kul att skriva om det. lite fakta om mig: jag fyller 15 i december och jag är vegetarian, vilket betyder att jag utesluter kött helt. jag är väldigt mycket emot djurplågeri och jag försöker stödja emot det så mycket som jag kan. jag går också som underförstått i skolan, så jag tränar om jag orkar och har tid ! jag har just nu höstlov så jag har redan tränat 3 dagar denna vecka ! men idag så tränade jag och min syster ben och intervaller, och såhär såg passet ut:

4 set raka marklyft
8 set knäböj
8 set vader

sedan körde jag 2 tabatarundor på löpband, och det var hur tungt som helst efter att jag körde ben. det är något jag tror att jag inte ska kombinera igen hahaha. men jag körde verkligen slut på mig själv, och det älskar jag!!!

aja, hursomhelst, så tänkte jag skriva om vad jag har gjort på dagarna och om jag tränade, vad jag tränade! men nu väntar soffmys framför netflix
😻 ha det bra !!

Likes

Comments