MIN HELG

Fredagen börjades med skola. Fick tillbaka min tenta jag gjorde för 3 veckor sedan, som jag trodde hade gått helt åt helvete. Och se där ett godkänt med bra marginal! Jag var så chockad ni anar inte och ångesten jag burit på för den var som bortblåst!
Mötte sedan upp min fina Emma på centralen som kom med tåget från Stockholm. Inte träffat henne sedan november(!!!) som jag saknat henne :-)
På kvällen drack vi prosecco innan vi träffade Emy på Nonna för middag. Blev dock väldigt besviken på maten... men en jätte trevlig kväll<3

Lördag! Vaknade redan kl 7, lite halvt bakis. Åt en frukost innan vi drog in till stan. Gick i Haga och åt våfflor då det var självaste våffeldagen, mysigt!! Efter det letade vi efter outfits till kvällen, men gick hem tomhänta. Lika bra jag som ändå ska försöka spara!
På eftermiddagen så hämtade Filip upp oss och vi åkte hem till honom för att börja kvällen. Satt och snackade och drack gott. Efter det drog vi till Marcus där massa andra också var! En trevlig kväll innan jag och Emma drog för att se Will Sparks. Som inte blev riktigt som vi tänkt oss tyvärr...

Söndagen. Följde Emma tidigt på morgonen till stationen och åkte sedan till Filip igen. Köpte med mig god och rejäl frukost. Älskar frukost så himla mycket, speciellt långa på helgerna. Äggröra, bacon, nybakat bröd, bästa!
För att bota vår bakfylla så tog vi oss ut på en promenad. En kort tänkte jag... blev istället en promenad på 1,2 mil. Gick till vattnet och hamnen och det fick mig att längta ännu mer till sommaren!
Kvällen bestod av häng i soffan framför 3 Johan Falk filmer. Hehe, är smått besatt nu...

Det mina vänner var min helg, en väldigt bra sådan!

  • Nära Lunden, Göteborg

Gillar

Kommentarer

kajsasahlberg @kajsasahlberg