Likes

Comments

Första inlägget här på min fotoblogg. Jag tänkte mest ha denna blogg för att bevara mina bilder någonstans samtidigt som jag delar med mig av de till omvärlden.
Jag tänkte berätta lite kort om mig som person innan jag börjar lägga upp massa bilder. Jag heter alltså Kajsa Persson, är 17 år och är bosatt i en liten stad i norr som kallas för Piteå. Mina föräldrar är skilda så jag bor en vecka hos mamma och en vecka hos pappa osv. Jag har även en lillasyster som heter Matilda och är 12 år (född -04). Hon kommer ni att få se på väldigt många bilder här på bloggen. Hos mamma har vi tre katter och även de kommer ni att få se en del av. Men det är ju bara mysigt med lite kattbilder ibland.
Sedan så pluggar jag även just nu. Jag går andra året på gymnasiet och pluggar media med inriktning på grafisk kommunikation. Där får jag illustrera, göra layouts och framför allt så får jag fota. Så det kommer även att komma upp en del bilder här som jag har tagit i skolan. Men självklart kommer det även upp bilder jag själv tar på fritiden.

Men jag hoppas att just du är här för att stanna och lämna gärna en liten kommentar om du vill.

Fotograf: Emma Fjällström

Likes

Comments