Hej på er! Nu är vi påväg mot Landvetter för att sedan flyga till LONDON🇬🇧 ska bli så himla kul men vi får höras mer senare puss puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Nu sitter jag här och färgar mitt hår ska göra de lite mörkare och fräsch upp de lite innan London i morgon, jag har inte gjort något speciellt idag har bara städat mitt rum och jag ska i te föra något speciellt ikväll heller bara göra lite läxor kul fredag Hahah men bara att ja slipper plugga i London så är ja nöjd, men vi hörs i morgon puss puss!

Likes

Comments

Hej på er! Idag blev de som vanligt att man vaknade sent man jaja sär är de på lov, nu ska jag mer till stan ska hjälpa morfar med lite ärenden. Sedan blir de gymmet och efter de ska jag träffa min bästa vän, men vi höra ikväll puss puss!

Likes

Comments

Hej på er! Idag vaknade ja så himla sent enligt min halv ett vakna ja då känner man ju typ nu är hela dagen borta men iallafall idag har jag pluggat lite fixat ett par byxor gjorde hål i knäna de blev bra har bara fixat hemma helt enkelt sen på kvällen vid typ 18.00 åkte några tjejer till en som heter Linnea där vi åt gott och kollade filma å ba snackade super mys va del Love You girls<3 nu måste ja sova godnatt puss puss!

Likes

Comments

Hej på er! Lite sent inlägg men Aja, jag har ju varit i Skövde idag för att jag skulle kolla praktik-plats men jag skulle kolla på h&m men hon som har hand om de hade semester så jag ska ringa på måndag istället, så ja passade på ta en fila på espresso house, ni måste verkligen testa deras chai-latte asså den är så himla god de är hela sjukt, ja ska testa göra de hemma nån gångs självklart ska ja blogga om hur de gick. När jag kom hem så åkte jag till min bästa vän Josse vi bara chilla och snacka åt lite osv de va jätte mys<3 nu ska jag ta och sova så hörs vi puss puss!!

Likes

Comments

Hej på er! Nu är jag påväg till Skövde för att jag ska kolla om jag hittar en praktik-plats som jag kan vara på när skolan börjar. Vi hörs ikväll puss puss<3

Likes

Comments

Hej på er! De va ett tag sedan tänkte att ja ska börja va aktiv här igen, nu har jag mer tid till att blogga för jag har lagt av med handbollen (olika anledningar) är jätte taggad på detta.

Nu är ju de föresten 2017 ja hade en jätte bra nyår åt gott med lite vänner sedan vi
tolvslaget gick vi till stationen där jag bor och kollade på raketer och träffa massa andra vänner och skåla bara massa kärlek helt enkelt, hoppas ni också hade en jätte bra nyår och jul <3 om fem dagar drar jag och mamma och några av bära vänner till London ska bli så sjukt roligt de är första gången jag ska dit, kan ju bara säga att mina pengar kommer vara slut när jag kommer hem heheh, kommer komma mycket blogginlägg när jag är i London!!<3 ni får ha de så bra så länge så hörs vi puss!

Likes

Comments

Hej på er! nu är jag på väg hem från kusten vilket är jätte tråkigt vill inte komma hem än, de var väldigt tråkigt att lämna tjejerna😞 men nu är de bara att ta nya tag och imorgon köra igång med ytligare en arbetsvecka!! men ni får ha det så bra puss puss!!

Likes

Comments

God morgon på er! hoppas ni ar sovit bra<3 idag är det strålande sol så de blir nog att hänga på stranden och bara bada och sola, hoppas ni kommer ha en super dag så hörs vi sedan puss puss!!

Likes

Comments

​Godkväll på er! har haft så himla mysigt ikväll igen det är alltid lika mysigt med dessa tjejer, hoppas ni också har haft det mys<3 nu på kvällen har vi ätit gott och varit ute och tagit bilder. Nu sitter vi inne och spelar kort och gottar oss<3 ha det jätte bra så hörs vi i morgon puss puss!!

Likes

Comments