Semester

Hej från bilen!
Är i skrivande stund på väg hem igen efter lite mer än en veckas semester med mina föräldrar i Kalmar. Vi har turistat runt, badat och bara vilat vilket har varit hur skönt som helst. Men det har varit varmt, och fuktigt, typ så pass att det känns som om man ska smälta. Längtar faktiskt hem till regnet i Eskilstuna nu om jag ska vara ärlig.

Hur som haver så var vi över på Öland en dag, dock var det så kvavt i luften att vi mest satt stilla. En annan dag bilade vi över till Karlskrona vilket faktiskt var en väldigt vacker stad. Men som ett återkommande tema på vår semester var det på tok för varmt att promenera runt där också, så det blev ett rätt så kortvarigt besök. Övriga dagar har jag läst böcker, solat, badat och promenerat runt i Kalmar. Vi hittade en fantastisk italiensk restaurang, den var faktiskt så pass bra att vi gick tillbaka dit två gånger till haha. Dessutom hade vi samma personal typ varje gång så dom måste ju ha trott att vi var alldeles tokiga.

Hoppas på att vara hemma om ett par timmar och då ska jag nästan direkt hem till Anton. H e r r e g u d vad jag inte trodde att det var möjligt att sakna en människa så mycket. Längtar så mycket efter att bara mysa hela veckan och prata ikapp (mer än det vi dagligen gjort på telefon vill säga haha). Tacka gudarna för teknologin när man lämnar pojkvännen hemma för en semester.

  • Vardag
  • Nära Ålem

Gillar

Kommentarer