Nollpolynomet och kvadreringsregler

Hej bloggen. Alltför länge sedan nu, vill så gärna skriva mer här. Dels för att det är så mysigt att kunna se tillbaka på allt som skett men även för att det ��r så nyttigt att skriva av sig och bearbeta. Har faktiskt skrivit flera inlägg på sistone som har känts så framtvingade att jag inte kunnat publicera dom. För tillfället ligger jag på sängen med en bok. Denna molniga söndag har jag vigt till att studera matematik - ingen favorit om vi säger så. Tyvärr snurrar hjärnan mest så därför tog jag en paus och hamnade här istället. Planen är att återuppta pluggandet om en stund. Nästa helg är det dags för högskoleprovet igen så det gäller väl att lägga i en växel nu.
Men nog om det, sen vi hördes sist har jag hunnit med en del. Jag har haft influensa igen (helt otroligt jag vet) men även haft en massa myskvällar och spenderat en del nätter hemifrån vilket alltid är mysigt. Har även hunnit med en trip till London! Men det förtjänar faktiskt ett eget inlägg.
Igår var jag och mamma i stallet en sväng innan jag åkte hem och fixade mig innan vi alla möttes hos Hanna och Dennis för tacos och sällskapsspel. Avslutade kvällen med en film och somnade vid strax innan två inatt. Så idag är jag seg men lycklig hehe. Nu ska jag dock försöka sätta fart på dagens planer igen. Kanske börjar knåpa lite på ett londoninlägg nästa gång jag tar en pluggpaus. Kram.

  • Vardag
  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer