Måndag igen

Måndag igen och en ledig sådan. Passade på att ta en sovmorgon men sov oroligt efter att Anton lämnat lägenheten för att åka till jobbet. Hade hoppats på sol idag men vaknade till tunga moln och åt min frukost framför en film istället för på balkongen.

I torsdags fyllde mamma år så den här helgen har gått i firandets tecken. Mycket att fixa men det blev lyckat tillslut. Nu doftar hela huset av blommorna hon fått. Igår var en riktig söndag för mig och Anton, en sån där långsam dag där man tar allt som det kommer. En sovmorgon, nybakat bröd till frukost, pussar och skratt medans vi sakta vaknade till liv. Efter lunchtid åkte vi och handlade innan vi åkte hem till mina föräldrar för en sen lunch. Buffén vi hade beställt till i lördags var alldeles för god för att inte ätas som rester igår hehe. Efter ett rejält Matkoma hjälpte vi till att rensa lite innan jag svirade om till stallkläder, släppte av Anton hos honom och begav mig till stallet.

Har insett att söndagskvällar nog är min favoritstund på veckan just nu, vi lagar middag tillsammans, myser framför en film och bara är. Det finns liksom inga måsten. Igår provade vi ett nytt recept på sparrisrisotto som blev väldigt gott. Sen såg vi Hitta Nemo vilket gjorde mig lite nostalgisk, animerad film kan vara bland det mysigaste som finns.

  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer