Happiness

Måndagskväll och mina ögon tvingar mig snart att ta ikapp lite välbehövd sömn. Jag har haft en så sjukt mysig helg. Laddade upp inför lördagens h��gskoleprov med en lugn kväll i stallet. Satt inne hos donnan här på bilderna överst i närmare 40 minuter. Stallet var knäpptyst, hästarna sov eller tuggade lugnt på hö och allt kändes bara så harmoniskt.
Lördagen bestod som sagt av ett intensivt provskrivande innan jag stolt över dagens prestationer fräschade upp mig innan jag och Hanna köpte kinamat och åkte hem till Kevin för en myskväll. Åkte iväg och köpte godis och möttes av en lägenhet fylld med lite mer människor och det var så roligt att vara samlade allihopa igen. Åkte därifrån raka vägen till min favorit och somnade i hans armar.
I söndags hade jag utsläppet i stallet så tyvärr ringde klockan något tidigare än jag önskat. Åkte direkt därifrån hem för att fräscha upp mig lite innan jag återigen åkte tillbaka hem till honom. Vaknade där tidigt imorse och möttes av mamma som hade gjort mysfrukost hemma. Har spenderat min lediga måndag med Hanna och Kevin vilket har varit supermysigt. Vid 16 plockade han återigen upp mig hos Hanna och sedan dess har vi myst, lagat mat, kollat på film och pratat massor. Som ni kanske märker spenderar jag inte mycket tid alls på hemmaplan längre. Kom hem för en stund sedan och imorgon vankas det äntligen en sovmorgon hehe. Det är nästan så att jag har svårt att erkänna det för mig själv i rädsla för att förstöra något, men jag mår bra just nu. Oförskämt bra om jag ska vara helt ärlig.

  • lyckopiller
  • Nära Eskilstuna

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Gud vad kul att höra att du mår bra! Och den lugna stunden i stallet lät ju sååå mysig.
nouw.com/elinm
ronjaholmstrom
ronjaholmstrom,