Hej från Isla Plana! Klockan två ringde klockan inatt för en taxitur för mig och killen till Arlanda. Ett flygbyte i Tyskland och några förseningar senare var vi äntligen framme i Spanien där min mamma hyr ett hus under en månad. Dagen fortsatte med en roadtrip runt omkring här i den del av Spanien vi bor i och en mysig promenad vid havet. Ett par lediga dagar i 27-28 grader väntar, en perfekt tajming att komma iväg från snön hemma i Stockholm.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det officiellt... Vi väntar barn!
2017 kommer bli ett år fullt av spänning, förändring, lycka och massvis av kärlek. I september går vi från att vara två sambos till att bli 3, en alldeles egen liten familj. Det känns otroligt stort och häftigt, barn är ju något utav det bästa och finaste som kan hända här i livet!
Det är en stolt och lycklig känsla som går i kroppen, stolt över att just vi bildar vår egen familj, stolt över att barnet kommer få en fantastisk pappa, och stolt över att lilla jag ska bli mamma.

Är väldigt förväntansfull och längtar otroligt mycket till september nu!

Likes

Comments

Hej på er fina ni! Vaknade imorse med solen i ansiktet, älskar vårkänslorna som börjar växa sig fram! Finns nog inget mysigare än att sitta med en kopp te och filt ute på altan i solen som jag gör i skrivande stund.

En recap från vad de senaste veckorna (månad..?) då. Har flyttat ifrån lägenheten och bor numera med min sambo i ett eget hus (!) här i Stockholms skärgård. Otroligt mysigt med bara några meter ner till havet. Detta betydde dock att mitt gamla jobb som ligger inne i stan dagligen innebar en otroligt lång resväg för mig, så det fick bli bytt till ett nytt, och enligt mig mycket roligare & trivsammare jobb som ligger betydligt närmare hem. Perfekt med andra ord.

Är väldigt nöjd denna första del av 2017 och alla förändringar som det redan hunnit innebära. Ser fram emot vad som väntar. Hoppas ni har haft en minst lika bra start på året! Xx

Likes

Comments

Min absoluta favorit frukost at the moment. Bästa jag vet är att starta dagen genom att göra tid för en lång och härlig frukost.

Jag älskar smoothies överlag och tycker det blir en perfekt frukost när man lägger till b.la. nötter eller frukt/bär som topping. Största flugan som är just nu är som ni säkert vet att ha i acaibär. Jag gillar att variera ingredienserna lite för att få olika smaker. Till frukosten ovan har jag valt att ha i acerolabär, som är otroligt rik på c-vitamin! Perfekt i dessa förkylningstider med andra ord.

​Ingredienser:

​- Acerolabär

- Frysta hallon

- Banan

​Almond milk

Mixa ihop allt och toppa med vad du gillar bäst! Godast tycker jag är en blanding av nötter, bär och chiafrön, och såklart, ingen bra frukost utan en kopp kaffe till. 


Likes

Comments

Godmorgon måndag!

Är hemma och sjukling idag. Det sämsta i vintertid, alla virus och bakterier som studsar runt mellan allt och alla. Verkar lyckas dra till mig alla virus i år, varit sjuk ofta nog under denna vinter så det räcker för flera år framöver, haha. Så idag blir det att kurera hemma i sängen hela dagen.

Endast fem (!) dagar kvar till julafton, håller tummar och tår för att jag ska vara frisk tills dess. I år kommer nämligen jag och sambon vara värdar hemma hos oss åt familj och släkt, vilket ska bli riktigt mysigt och kul! Måste erkänna att julstämningen inte alls är på topp dock, kändes nästan som vår ute igår under kvällens promenad vid hamnen, när både himmel och hav var helt rosa. Så fint!

Likes

Comments