Header

Resfeber

Tisdag idag! Vår tredje skiddag. Även fast vädret inte har varit super så är det underbart, och även fast jag har feber till och från så är det underbart!

Vi kom hit i lördags för att fixa iordning sovplatser och ha en lite uppstart på lägret som vi är på. Jag har alltså åkt till Trysil med kyrkan.
I söndags var då första dagen i backen, tyvärr väldigt dimmigt men det vägdes upp av sällskapet och hur lite folk det var i backen.
Igår var det också dimmigt men ändå lite bättre. Tyvärr kände jag mig väldigt dålig på kvällen och trodde inte att jag skulle kunna åka idag.
Som tur kändes det bättre i morse. Idag har backarna varit super då det är lite kallare och solen har även tittat fram lite!

Ludwig har fler bilder och jag ska försöka sno åt mig dom så att jag kan visa! Och så hoppas vi på bättre väder och bättre mående tills imorgon!

Likes

Comments

Resfeber

Imorgon åker jag till Trysil! Så himla kul. Kändes som att det var 5 månader sen som vi bokade men tiden har gått så fort.
Jag åker med en grupp ungdomar från Norrköping och med dom är pojkvännen och några av våra kompisar. Såklart är det väldigt många fler som ska med, så det finns även många att lära känna.

Vi åker buss kl 8.30 imorgon och kommer hem nästa lördag, alltså en hel vecka av skidåkning.
Jag är så taggad!

(Bilderna är från andra skid-tillfällen)
Kram

Likes

Comments

Funderingar & åsikter, Favoriter, Kläder & Accessoarerna

Byxor - HM | Tröja - lager 157

Älskar verkligen mina nya byxor! Så sjukt snygga. Köpte dom för ungefär en vecka sen så jag har redan fått massor av användning av dom. De sitter otroligt bra och för den delen också billiga. Frågan är bara om de kommer gå sönder p.g.a det låga priset.

Jag har även funderat en hel del över just affären HM, de har massor med billiga och även fina kläder, väskor mm som är bra när man behöver något i farten, men är deras industri verkligen så bra? Jag skulle gärna vilja sätta mig in i frågan mer för att få en tydlig åsikt och sen kanske förmedla det vidare här. Om det finns någon där ute med ett smart perspektiv på frågan får ni gärna skriva det i kommentarerna!
Kram

Likes

Comments

Nu i veckan

Hejsan! Älskar inte ni att sova hela natten, inte vakna och störa sömnen och sen vara hur pigg som helst? Underbart!

Igår var det dags för Lihvias tjejmiddag som jag har längtat så mycket till! Som tur så var det precis lika mysigt som jag hade förväntat mig. Vi var ca tio stycken som först fick hallon-fördrink, sedan pasta och kycklingsås och sedan avslutade med vit chokladkladdkaka. Det var även lika gott som det låter.

Mellan rätterna satt vi i soffan, sneglade på mello och pratade om allt mellan himmel och jord. Det är så fantastiskt att kunna prata med personer man inte känner så värst bra, att de och även jag har så lätt att öppna upp sig om saker och ting.

Tack för en underbar kväll! Kram

Likes

Comments