Haha, var det verkligen jag som sa att jag skulle börja uppdatera mer? Nu tänker jag åtminstone inte upplysa er med några falska löften längre. Jag är ensam hemma just nu och så fort jag slängt upp det här inlägget tänker jag krypa ner i sängen och se på game of thrones tills jag somnar! Började kolla förra helgen och masar mig nu fram genom säsongerna. Har alltid trott att den serien skulle vara fruktansvärt dålig av någon anledning och därför har jag aldrig brytt mig om att undersöka saken. Oh så fel jag hade. Annars har min dag varit riktigt unken. Långa lektioner och dryga diskussioner utan slut. Förtjänar att pigga upp mig lite med en film. Riktigt längtar efter att få ägna mig åt andras problem i någon timme och glömma bort mina egna. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Att hitta billiga resor över jul är inte helt lätt vid det här laget.. beror självklart på vart i världen man ska men om vi tänker solresor. Hur som haver så har jag med lite hjälp fått tag på en biljett till Thailand i december och jag åker fredagen den 13! Super läskigt.. inte med tanke på datumet utan att jag kommer flyga ensam för första gången. Min pappa, bror och hans familj kommer redan vara där sedan länge när jag är framme. Hoppas det kommer gå bra! Det borde ju inte vara några problem med tanke på hur berest jag är. Bilder nedan från förra Thailand resan. :) 
Likes

Comments

I den här hörnan har jag spenderat min fruktansvärt långa förmiddag. Idag sker nämligen mitt sista reserv pass på Glassbåten så jag har försökt hålla mig sysselsatt. Dock blåser det ganska rejält nu så förmodligen rings jag inte in alls. Jag har ju haft två jobb i sommar varav ett jag ska fortsätta jobba på om helgerna. Mår lite skumt om jag går helt utan inkomst.. Hur som helst så har jag uppenbarligen varit lite frånvarande på sistone, vilket jag ska försöka ändra på! Har enbart jobbat hela sommaren och därför har jag inte haft något intressant att skriva om. Men nu har skolan börjat igen och saker har återgått till det normala, tack och lov säger jag! Känner mig mer ledig nu än på flera månader! ^^

Likes

Comments

Vädret är sjukt skumt idag. Nyss var det strålande sol och nästa gång jag vänder mig om ösregnar det? Jag menar hallå? Börjar jobba klockan 16:00 idag så jag ska försöka göra något vettigt tills dess. Förmodligen åker jag och mamma och övningskör en sväng. Bilden nedan är från min och Moas förra "regn fotografering". Sekunden efter bilden var tagen rusade vi in för att rädda min stackars dyngsura kamera..

Angående min nya header. Jag är väl medveten om att det ska stå www.nattstad.se/kajsakronkvist .. glömde bort ".se" och jag orkar helt enkelt inte göra om det nu. Så det får va, hoppas ingen stör sig allt för mycket på det! :)


Likes

Comments

Det har varit lite utav en plåga att gå runt med en liten samsung från 2000 talet (typ) i snart två veckor, men nu har jag äntligen fått hem en ny telefon. Måste få säga att det var en smula knepigt med tanke på att den här telefonen inte kommit ut i Sverige ännu men med lite tid och tålamod fick jag hem den. Upptäckte också nyss att den inte tar ett normalt svenskt sim kort så det är också beställt. Så i sinomtid är jag tillbaka i sociallivet igen! :)

Likes

Comments

Jag måste få säga att det inte blev så tokigt ändå med tanke på att det är en hatthylla! Just nu har jag bara slängt upp en massa skräp men vi ska snart åka och köpa backar och lådor så att det ser lite organiserat ut! Mitt lilla rum börjat se mer och mer personligt ut. Det ända jag har kvart näst efter backarna är tavlor, sen är jag helt klar. Kommer visa resultat! :)

Likes

Comments

Hej! Tänkte bara kika inom för att ge mig själv en stor applåd! Jag är här med en av de många idioter som lyckas tappa sin telefon i toalettstolen.. Är så sjukt arg och besviken. Jag var bara ett par få dagar ifrån att beställa en ny och så gör jag såhär? Det känns inte längre som om jag förtjänar en ny men nu är den beställd iallafall. Vad det blir får bli en överraskning. Åhh så frustrerande. Sen kan man ju tycka att första reflexen borde vara att ta upp den men nej jag springer ut i köket och letar efter en plasthandske för att sedan ifrågasätta vad i hela friden jag håller på med och springa tillbaka. Kan dock lugna er äcklade läsare med att jag hann spola ;). Men ändå, skäms på mig! Hade ingen försäkring heller.. Usch.


 

Likes

Comments

Jag kom nyss hem från marknaden på Killebom (en festival i Sölvesborg) och tänkte visa upp mina fynd lite snabbt. Alltså gud bevare loppmarknader! Fick ett par jätte snygga skor för 75:-, mysig film för 20:-, hylla för 30:- och ett fint halsband för 80:-. Glömde lägga upp halsbandet på bild men det tar jag vid ett senare tillfälle. Kan knappt vänta tills jag får upp hyllan på mitt rum! Kommer bli så fiiint!Likes

Comments

Snabb uppdatering om dagen. Jag sov onödigt länge imorse, åt frukost och kilade sen ner till spaet för att hjälpa till med att städa ett av gästhusen. Sen dess har jag inte gjort speciellt mycket. Börjat kolla på Pretty little liars vilket tar upp en hel del av min tid just nu.. Imorgon ska jag hur som helst klippa mig på morgonen och sedan spendera dagen hos mina morföräldrar. Ikväll kommer jag förmodligen mest plugga körkort och se på film! :)

Likes

CommentsIdag är det meningen att jag ska jobba, så här sitter jag och försöker sysselsätta mig medan jag väntar på att bli inringd. Men det börjar bli ganska ensamt och långtråkigt med tanke på att jag varit uppe sedan halv sju då mamma åkte till jobbet, så pappa kommer nog strax och hämtar mig. Förhoppningsvis hittar jag något att pyssla med där under tiden! 

Likes

Comments