I tisdags kväll kom vi hem efter en vecka i Kalifornien, LA. Jag hade inget internet när jag var där så jag har inte kunnat blogga något. De fyra första dagarna bodde vi på ett hotell i Anaheim och var på Disneyland i tre dagar. Det var så otroligt kul, jag kände mig som ett litet barn haha, jag älskar verkligen Disney. Sen bytte vi hotell till ett i Hollywood. Vi åkte och såg massa kändisars hus, Miley Cyrus, Katy Perry, Lenardo Dicaprio, Johnny Depp, Bruno Mars, Justin Bieber och massa mer. De har ju andra hus också men det var ändå väldigt coolt att se. Åh vi såg iallafall en kändis, Roshon Fegan som är på Disney Channel, han är med i Camp Rock, vi gick förbi honom när vi skulle gå till hotellet. De två sista dagarna ägnade vi på Santa Monica beach. Den här resan var helt underbar, det kunde inte bli bättre eftersom att jag också fick spendera den med världens finaste!

Imorgon åker vi till South Dakota och ska b.la. se Mount Rushmore, vi är där i tre dagar så jag lägger upp resten av bilderna när jag kommer  hem för just nu har jag inte tid (bilderna från Hollywood kommer vara i ett annat inlägg). Kram!!

Fyrverkerierna från Disneyland
Paint the night parade

Likes

Comments

Jag bloggar inte mycket när jag är här märker jag, men det känns bara som att jag inte riktigt har tid eller så glömmer jag bort det. Men iallafall,
om två dagar åker vi till Kalifornien!! Vilket jag har drömt om i flera år, så det är jag väldigt taggad för.
Igår var det fjärde juli, vilket firas stort här. På morgonen åkte vi till en stad och kolla på en parad, sen hade vi tänkt att gå på rodeo men det var så varmt så vi åkte hem istället. På kvällen hade grannen en fest som alla i husområdet var inbjudna till, Ash och jag var bara där en stund och sen gick vi och köpte glass haha. Happy fourth of July!

Likes

Comments