Nu har jag äntligen klarat igenom denna vecka också och nu är det påsklov!! Jag tror jag mest kommer vara hemma under veckan och på gymmet. Otroligt skönt med lov.

Hoppas ni alla får ett bra lov, kram❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag gick jag hem tidigare från skolan då jag hade antagningsprov på Rytmus skola. Jag tyckte inte att det gick alls bra haha men förhoppningsvis så kommer jag in. Sen var jag ute och sprang med mamma


Likes

Comments

Stannade hemma från skolan idag, har blivit sjuk som alla andra och kände mig inte alls bra. Men jag har mest kollat på gossip girl hela dagen haha.

Likes

Comments

Guess what? Idag har jag och Ashley varit tillsammans i ett år! Det känns som att det nyss var 6 månader haha. Det är bara helt sjukt att vi redan har varit tillsammans i ett år, vi bor flera tusen mil ifrån varandra men fortfarande håller vi ihop. Vi klarar oss igenom det här eftersom vi vet, att tre år utan varandra är inget mot 70+ år med varandra. Jag hoppas att det kommer att bli många mer år tillsammans med min underbara flickvän. Jag kommer fortfarande ihåg den här dagen, för ett år sen, alla detaljer, allt vi sa. Vi har så otroligt många minnen tillsammans. Jag älskar dig min ängel.

Likes

Comments

Ikväll firade vi Nellie lite och åt på Pizza planet, och efter det går vi och äter glass också hahah...vi gillar att äta. Imorgon är det äntligen fredag igen, det känns som att den här veckan har gått väldigt fort ändå.


Likes

Comments

NU HAR JAG ÄNTLIGEN KÖPT BILJETTER TILL USA!! Så nu är det verkligen klart, mitt sommarlov tillbringar jag i USA med min underbara älskling. Tror det här kommer att bli det bästa lovet i hela mitt liv❤️


Likes

Comments

Efter skolan åkte jag, Nellie, Hanna och Filippa och köpte frozen yogurt, bästa Nellie fyller 16! Vi tog fel buss vägen dit och tillslut var det sista hållplatsen men inte var vi rätt hahah, men vi fick busschauffören att köra närmare gallerian så att vi bara fick gå en liten bit.
Likes

Comments

Var och sprang en runda idag hos pappa, men det var typ storm ute så det var så sjuktttttt kallt -_- Annars har jag bara pluggat och ätit. Tänk att redan imorgon så är det söndag, varför ska helgen gå så snabbt för åhhhh


Likes

Comments

Hej! idag var jag ledig från skolan så jag har tillbringat dagen med min farfar. Igår hade jag ju fotograferingen för piasbling.se ,det var super kul och jag tror det gick ganska bra. Jag stannade kvar efteråt och fotograferade med Per så alla bilder är inte för modelljobbet. Hoppas alla har haft en bra fredag, kram.


Bilderna nedanför är inte inom jobbet

Likes

Comments