Likes

Comments

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

I fredags tog jag och Ash ledigt från skolan, eller jag visste inget för det var en överraskning för min födelsedag. Hon tog mig till Stockholm och vi bodde på Grand Hotel! Jag hade så sjukt roligt i Stockholm med min älskling, en helt perfekt dag och hotellet var så sjuuuukt fint. Ash köpte en klocka till mig och en till sig, sen köpte hon en skjorta till mig från Hollister *_* Innan vi åkte så fick jag också en ODD MOLLY TRÖJA som jag velat ha så länge. Hon är bara bäst. Egentligen så fyller jag år den 28 september men då har mitt hjärta flyttat till USA. Ashley flyttar den 3 september så vi firade min födelsedag tidigare. Jag älskar henne mest av allt.

 

Likes

Comments

Jag har det riktigt bra här kan jag säga hihi. De hade internet på restaurangen utanför vårt hotellrum som räckte till balkongen så tänkte blogga lite bara. När jag kommer hem börjar skolan igen...flyget landar 3 på natten så kommer vara väldigt trött första skoldagen. 

Likes

Comments

Vaknade idag och mådde inte alls bra, är typ sjuk, lagom till Grekland på söndag... Ash sov hos mig och nästan det enda vi gjorde då jag är sjuk var att göra smoothie. Efter det åkte pappa och jag till marieberg och köpte saker till Grekland. Sen släppte han av mig hos Ashley, jag provade hennes rollerblades, hihi. Nu har vi precis ätit kladdkaka som vi gjorde och nu ska vi sova.

 

Likes

Comments

Har inte träffat Hanna på så sjukt länge så igår åkte vi till g-vik tillsammans. Sen kom Ash och vi tre va en ganska lång stund, vi gick till mc och åt sen gick vi mest ute. Ash sov hos mig vilket hon gör ikväll med :) På söndag åker jag till Grekland så jag är as taggad!!

 

Likes

Comments

Idag var det sista dagen vi var ute hos pappa för två veckor så nu är jag hemma hos mamma igen. Imorse gjorde Ash och jag pannkakor, hon gjorde pannkakor till mig med M&m's i :) Ikväll är första natten på två veckor jag sover själv utan min Ash...haha.

Idag hälsade vi på min moster Johanna hos min mormor, hon bor i Göteborg så det var kul att få träffa henne. Johanna är en sån man kan prata med om precis allt, hon är bäst. Eftersom det var så otroligt varmt kom vi på att vi skulle ha vattenkrig och det slutade med att både vi, Ashley och Elsa var med. Jag tror jag förlorade för jag var verkligen helt blöt haha

 

Likes

Comments

Ash och jag har filmat en cute couple video till youtube de senaste dagarna. Vi blev klar med den igår så nu är den ute om ni vill se hihi.

 

Likes

Comments

Var på Liseberg med Ash, pappa och Elsa igår. Det var super roligt och allt blev bara bättre när Ashley följde med. Ash vann en stor Toblerone choklad :D 

Likes

Comments