Snart är vi på väg till mormor, jag tror mitt godis kommer räcka i månader...

glad påsk!

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det långfredag och vi är hos farmor och farfar och äter påskmat, och imorn ska vi till mormor&morfar och äta påskmat:) jag är väldigt mätt nu!!

 

Likes

Comments

Bilder som jag har tagit, dom på Zambo tog jag igår och de andra är rätt så gamla.

 

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Den här bilden tog mormor på mig och deras nya hund Zambo som jag ska börja träna rallylydnad med:D

Ps. mormors jacka;)

 

Här ser ni hålet i mina jeans också, haha!

 

Likes

Comments

Maja fyller 18 år idag! Även om hon är kortare och har mindre klädstorlekar än mig så är hon idag 5 år äldre än mig, haha GRATTIS världens bästa syster, älskar dig bajsunge! :D

 

 

 

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem från Boda Borg, det var superkul förutom att jag fick hål i mina jeans och en fläskläpp...vi behöver inte prata om hur jag fick den, haha;) nu väntar jag på att mormor ska hämta mig för jag ska sova där idag:)

 

Likes

Comments

Har köpt ett par super söta shorts på bubbleroom som jag hoppas jag får hem snart, fast det fanns bara XS kvar och jag har S så jag får se om de passar, jag tror de kosts typ 279kr :)har precis kommit hem från pappsen;)

 

Likes

Comments

Hart vart på Gustavsvik idag med klassen på idrotten, och såklartnär jag samlade mod och hoppade från 3:an så var jag tvungen att TAPPA bikkini överdelen...!!!! >:( Som tur var iaf Hanna där och räddade mig, hon fick dyka ner på botten och hämta den...bästa Hanna<3 asså,="" kan="" man="" vara="" klantigare="" och="" ha="" mer otur="" än="" mig?!="" haha;)="" nu="" är="" det="" påsklov="" också,="" på="" tisdag="" blir="" det="" bodaborg!="" :)="" har="" åkt="" till="" pappa="" nu="">

 

 

Likes

Comments

Heej!

Har inte mycket att skriva om, har bara vart på piano idag och i skolan. Men snart är det ju påsklov!!!! Jippi! Och då på tisdagen ska jag till Bodaborg med Hanna och några i klassen:-)

 

Nu ska jag kolla på nya avsnittet av Pretty Little Liars som nyss kommit ut!

 

Likes

Comments