WORKOUT AND BRUNCH

Startade lördagen på ett annorlunda sätt. Ett träningsevent på Hotell Bellora tillsammans med @hannaelfast & Paul Flodin. Det var i veckan jag fick bokat mig in på detta när jag såg att det fanns platser kvar (!!!)

I det stora hela blir man (iallafall jag) så sjukt motiverad och taggad när både Hanna & Paul öppnar upp passet med så viktiga delar kring träning. Att träningen dem inspirerar är inte hur vi skall se ut, utan hur vi mår på insidan, sjukt viktigt budskap. Dagens träning bestod av ett cirkelpass med mixade övningar, men öppnades upp med att försöka hitta sin bålmuskulatur, vilket var viktigt att bibehålla genom alla övningar. Ett väldigt inspirerande pass. Så glad att jag fick bokat mig in på detta event!

Därefter gick vi ner en våning och det serverades en vegetarisk brunch. Sparris med tryffel toppade med hasselnötter, friterade risotto bollar, stuvad svamp på surdegsbröd & burrata tillsammans med tomater. Smarrigt!

Nu sitter jag på bussen på väg mot Stenungsund. Pontus match började nu 14.00 på Nösnäsvallen, jag kommer smygandes runt 14.20, håller tummarna att matchen startat bra (!!!)

KRAM

Gillar

Kommentarer