VI ÅKER EN SVÄNG TILL....

TENERIFFA!

Yes! Igår kväll fick vi ett ryck och bokade oss en resa ner till Kanarieöarna. Gran Canaria har vi tidigare åkt tillsammans till. Nu blir det första gången vi åker till Teneriffa tillsammans. Jag var där första gången i maj tillsammans med Annelie & Angelica, om ni minns det? Är väldigt glad att åka dit igen!

Vi kommer att bo på Windsor Park (som jag gjorde i våras) dock i en annan lägenhet. När vi åker dit kommer även Pontus familj åka ner och där av lite mysigt att bo på samma "hotell". Ett lägenhetsområde där det är två poolområden och väldigt fin utsikt. Utsikter prioriterar jag väldigt högt vid boende som ni vet att jag nämnt x antal gånger.

Åh! Blir helt pirrig i magen. Finns inga måsten inför denna resan. Sol, värme och bara njuta... vilket kanske varje semester har inneburit för mig (oss!). Nu när jag tittar igenom bilderna så känner jag fortfarande energin från den resan. Fantastisk weekend tillsammans med min svärmor Annelie och hennes syster Angelica.

Kanske någon av er som läser som har några extra tips för vår resa? Har ni besökt Teneriffa innan? Vi kommer att bo vid området Costa Adeje. Jag tycker det är väldigt smidigt att just åka ner till Kanarieöarna vid denna tiden då det är nära till värme när flygturen inte är så lång.

Tacksam att vi har möjlighet att åka på ytterligare en resa tillsammans. Skapa minnen!

KRAM

Gillar

Kommentarer