VART ÅKER VI OM 26 DAGAR?

En kväll på Saltholmen


Veckorna bara susar förbi. Sommaren är här. Det är svårt att ta in. Värmen pendlar ju som bara den. Ena dagen varmt och ena dagen kallt. Just för tillfället när detta inlägg publiceras sitter jag på kontoret och tittar ut över ett grönt Heden med bara massor av moln på himlen. I tankarna finns bara semestern. Det är inte långt kvar.


Men det kändes som vi smygstartade med en sommarkväll på Saltholmen i förra veckan. Det bjöds ju på sådan värme då. Kunde inte låta bli att ta en tur ut till havet. Harmonin vid vattnet och solnedgången är magisk. Jag, Alexandra och Filip åkte ut först och hade med oss Sushi, sedan anslöt Pontus strax därpå efter att han vart på en studentmottagning.En sån här kväll ger en så mycket tankar och känslor. Jag verkligen älskar att sitta och titta på solnedgången. Därav jag älskar vår vy där hemma också. Det är fantastiskt. Innan solen gick bakom horisonten så tog jag & Filip oss ett dopp också. Dröm dröm dröm. Såklart lite kyligt men värmen i luften gjorde att man inte frös när man kom sig upp, vilket var skönt.

I sommar är de första gången vi, jag & Pontus, har semester tillsammans. I år faller fotbollsledigheten samma veckor och ledigheten från jobbet, vilket är helt underbart. Därför har vi bokat oss en resa, iiiih så glad (!!!!). Senast vi var iväg var när vi firade nyårsafton nere i Spanien i Nerja.


Den 7 juli drar vi till....

ITALIEN!!!!

Det blir faktiskt inte vilken resa som helst. Det blir en resa tillsammans med Alexandra & Filip. Detta har varit bokat ett tag och nu är det bara 26 (!!!) dagar kvar tills vi åker så känner jag att det är väldigt nära. Jag ler så stort i skrivandets stund för denna resan skall bli så spännande. 17 dagar tillsammans i vackra Italien. Det blir Rom, Sardinien och Amalfikusten. Längtar så!


KRAM

Gillar

Kommentarer