VAD HAR VI FÖR PLANER IDAG?

Startade dagen med att göra äggröra, bacon och smoothie till frukost. Sedan tog jag mig en dusch och kändes att jag ville komma ut lite. Sitter därför just nu på ett café på en gata nedanför vår. Köpte mig en morotskaka och en cappuccino. Finns det tid så unnar jag mig gärna en stund på ett café, ensam. Det är egentid för mig.


Det är en fartfylld söndag på gång. Vi vaknade upp utan planer och nu har vi en fullspäckad dag framför oss. Såg när jag vaknade att Göteborg FC möter FC Rosengård idag klockan 15:00 på Valhalla IP så dit skall vi, Jag & Pontus, tillsammans sen.

Därefter skall vi möta upp lite vänner för middag (vet inte vad dem bestämt någonstans!) och sedan vidare på bio. Jag har alltså accepterat att gå på en skräckfilm (?). Vet inte vad jag gett mig in på. Vi skall alltså se upplaga två av filmen IT. Herregud!!! Jag får hög puls nu när jag bara tänker på det. Har kanske aldrig nämnt det men är fruktansvärt rädd för skräckfilmer. Minns när jag & Pontus började titta på Pretty Little Liars en gång, den serien tyckte jag var läskig, klarade aldrig av att se på det ensam så vi slutade att titta på den. Men jag är väldigt sugen på popcorn så det får väl vara värt att hänga på (haha!). Får se ikväll om jag kan somna....

Foto: Rudy Alvardo

Söndagar brukar för mig alltid vara en liten funderar dag. Man laddar inför en jobbvecka osv. Förra veckan blev tyvärr inte alls som jag hade tänkt. Jag skadade mig tyvärr under tisdagsträningen, stukade min fot rejält, för första gången i mitt liv. Jag har alltså aldrig stukat en fot. Där av var jag inte med på min egna seriematch igår när vi mötte Alingsås FC. Att jag inte har kunnat tränat ordentligt sen i tisdags gör mig då väldigt låg. Men har försökt pusha mig och tänkt positivt. Gårdagen gav mig som sagt (mitt inlägg på Instagram här!) energi även fast det var väldigt tråkigt att sitta bredvid matchen. Det var väldigt längesen jag var skadad. Så himla tråkigt men nu väntas en liten rehabtid som jag hoppas inte är allt för länge. Så därför hoppas jag denna söndag ger mig mycket positivt vilket jag absolut tror, fotboll, Pontus & vänner - kan inte bli annat än bra!

KRAM

Gillar

Kommentarer