MPWR SPORTSWEAR

Betalt samarbete med MPWR SPORTSWEAR


Igår fick jag hem ett bud (!!!!)
Ingen är gladare än jag. Det var ett efterlängtat bud med träningskläder (plus två väskor). Jag tränar och spelar fotboll ca 5 dagar i veckan men utöver det så gillar jag att träna själv. Som ni vet brukar det bli ett och annat morgonpass innan jobbet. Jag försöker också få in pass med mycket fokus på yoga, bodybalance och stretch. På dem passen använder jag mig av träningskläder som inte består av t-shirt, shorts och strumpor vilket jag gör till fotbollen. Träningskläderna blir snabbt slitna, dem används mycket och behövs tvättas därpå. Därför kom detta budet för perfekt tillfälle.

Hemsidan finner ni: HÄR!

Budet jag fick hem igår var då just träningskläder i fokus. Efterlängtade sådana! Har för det mesta svarta träningskläder men blev alldeles förtjust i dessa blommiga som låg så fint förpackat i lådan. Därför fick det bli ett träningspass igår där jag fick chansen att pröva dem. Säger bara - vilka sköna träningskläder (!!!)

Jag bär storlek S på både topp och tights. Satt som smäcken. Dem satt alldeles perfekt i midjan utan att förflytta sig. Jag älskar också när tightsen har en lite högre midja vilket då dessa har.

Förutom kvalitén och det sköna materialet så är också kläderna väldigt prisvärda. På hemsidan finns det många fler alternativ än just detta blommiga set. Jag är också väldigt glad över att få representera en rabattkod som ni får 10% vid nästa köp. När ni uppger:

"josefine"

Är det någon av mina läsare som redan använder sig av märket? Isåfall får ni gärna dela med er här i kommentarerna nedan!

Idag är det fotbollsträning som gäller men blir dock sugen på att hinna ett träningspass innan. Det måste ni väl vara många där ute som känner som jag, att motivationen ökar när man känner sig bekväm i sina nya träningskläder. Jag fick också hem ett set som mer är anpassat till yoga. Utövar du yoga mycket? Då tycker jag absolut att du skall kika in en extra gång på hemsidan.

Hoppas ni hittar något på hemsidan som passar er. Rekommenderar starkt!
#sport #yoga #training #gothenburg

KRAM

Gillar

Kommentarer