HI SUNDAY

Startade dagen med att gå ner till Café NO 77 som ligger på en gata nedanför oss. Har faktiskt sagt några helger att vi skall ta och gå dit någon söndag och idag passade perfekt, sol och allt. Dock kom vi ner och det var tyvärr stängt. Vi fick tänka om och tog spårvagnen bort mot Linné för att käka på Kafferosten istället, då jag visste att dem hade liknande koncept på frukost. Älskar när det är buffé (!!!). Väl på Kafferosten träffade vi Anton och hans tjej Hanna - så det blev en frukost tillsammans med dem!

Träffade också Mickan och Tilda också, när tar vi en dejt ihop (!?).


Promenerade hem från Linné då det var helt magiskt väder. Var tvungen att ta en dusch när jag kom hem då graderna slog en och annan varmare grad än vad vi tänkt. Skall erkännas att det är mest uppför hem också...


Pontus sladdade in på gymmet och jag promenerade hela vägen hem och slog mig ner på balkongen ett tag. När vi vaknade imorse bestämde vi att boka bio så det var på schemat därnäst. Runt halv sju drog vi oss ner till Filmstaden (Once upon a time - in Hollywood). Jag gjorde mig iordning. Var sugen på klänning men blev kostymbyxor och en långärmad blus.

Kvällen bestod av både en skål med godis och en stor popcorn. Jag är fortfarande helt mätt. Vi har nu precis lagt oss, Pontan satte på fotboll på tvn och jag ligger med datorn i knät. Skall alldeles strax slänga ihop skärmen men måste bara skriva att detta var en av dem bästa söndagarna på länge. Tack vare han nedan på bilden, livet med dig är fantastisk!

Tack solen, tack söndagen och tack min Pontus!

KRAM

Gillar

Kommentarer