En resa i världsklass

Godmorgon!

Klockan är strax över 06:00 på morgonen och jag sitter vaken i soffan och dricker en kopp te. Jag kom hem från USA igår vid 15:30 vilket innebär att jag var uppe ett helt dygn med en timmes sömn då jag hade riktigt svårt att somna på planet. Jag och Marcus gick och la oss direkt och sov i två timmar för att sedan få ork till att packa upp och beställa hem pizza. Så nu när jag ändå är vaken och Marcus sover kan jag re er en recap på vår resa.

Våra tre veckor i USA har varit utöver det vanliga. Det går inte riktigt att förklara vad det är jag har fått uppleva. Ett ord passar bra och det är #lyx. Vi bodde våra första 4 dagar i Marcus fasters/kusiners familjehus i Stockton där vi bara vilade upp oss de första dagarna med sol, bad, goda middagar, träning, shopping, vin med massa härligt sällskap. Därefter åkte vi vidare till deras "sommarhus" i Lake Tahoe där vi spenderade sex dagar. Jag har inga ord på hur fint där var. Villan vi fick bo i, skön som var kristallklar, middagarna, solstunderna och alla gånger vi drog ut på jetski:n så att adrenalinen pumpade i varenda ven, Sex oslagbara dagar.

Därefter landade vi huset i Stockton igen för att göra lite olika dagsutflykter så som till 4 olika vingårdar var av en var i Napa Valley, Bell, som dem äger. Jag har aldrig smakat så goda viner som Bell. Wow alltså. Hade gärna köpt med flaskor hem till mina vänner men dem gick på typ 600kr styck. Så im sorry.

Det blev även en dagstur till Los Angeles för att se deras fotbollslag Chargers spela en match. Vi fick åka deras privatplan dit. Alltså my god, dream come true. Riktigt coolt! Fotbollsmatchen var fantastisk, vilket tryck vilken känsla att få gå ner på planen och vara nära spelarna. Sen satt vi är deras vip lounge och käkade hur mycket mat och drack hur mycket vin vi ville. Världsklass!

Vi spenderade även en dag i San Fransisco där vi mest shoppade och åkte sån spårvagn som är ett måste. En mycket fin stad men med väldigt udda människor. Kul att ha sett!

De dagar då vi inte har varit iväg har vi spenderat i huset i Stockton där vi solat och badat, käkat restaurangklass på maten, häng med varandra och myst på kvällarna med antingen vin, basketboll eller film. Jag kan ju säga som så att jag saknade inte mitt liv i Sverige under dessa tre veckor och det tog emot att behöva åka hem igen, #världsklass.

Njut av de bilder jag delar med er.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229