Vinterbad

Godkväll på er! I tisdags tog jag en lång sovmorgon före jag började praktiken klockan 14. Hade alltså kvällsskift och kom hem runt nio på kvällen. Gjorde inte mycket mer än förberedde mig inför nästa dag som bestod av praktik från 7-16. Trivs så otroligt bra på
praktiken och dagen gick superbra. Efter praktiken traskade jag hemåt, och hemma fixade Elin mat. Efter maten kom Malin och Jere hit på kaffe och kaka, och vi hade lite valentines day mys. Hade en bra kväll och dom stack hem runt 10 och då låg jag och Elin på soffan och kollade tv. Blev sen sååå trött och somnade på soffan.

Idag vaknade jag runt 11 och stev upp och kollade skidskytte. Sen drog jag till sundom för att hälsa på min brorsson. Klockan 14 hade jag tandläkartid och efter den lunchade jag med bäste Rebecca. Efter det gick jag en runda på stan, blev en huppare rikare och gick sen hem. Gjorde inte så mycket, tog en powernap och åkte sen och plockade upp Amanda och vi åkte och vinterbadade. Det var såå skönt och uppfriskande, och känslan efteråt var oslagbar. När vi var klara så åkte vi till Amanda och drack en kopp tee och snackade skit. Så glad att ha en bästavän som henne. Nu ligger jag i sängen, nyduschad och ska börja stänga ögonen för att orka vakna 06:00.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229