Vad hände där?

Halåja! Två månader sedan senast, vad hände där lixom? Säger gång på gång att jag ska försöka återuppliva bloggen men märks ju hur bra det går.. Tänkte iallafall nu ge dett återigen ett nytt försök, men förvåna er inte ifall det igen tar en månad innan nästa inlägg dyker upp!

Jag har dock hunnit med en del roligheter sedan senast, bäst av allt var den 27.10, som var dagen då jag fyllde 20 år. Började dagen med brunch på jobbet med mina 3 finaste vänner, följt av släktkalas och sen kalas+utgång med en stooor hög fina vänner. Hade en så otroligt bra kväll så ni kan nog inte helst förstå. Har även varit på säsongsavslutning med fotbollslaget, då nalkades det ladies cruise + utgång. En konsert har jag även hunnit med, som var min present åt mamma när hon fyllde år. 6 veckor praktik har jag även bakom mig, vilket är så otroligt skönt. Träna har jag även hunnit göra en del med Rebecca som sällskap.

Mer saker har jag nog hunnit med, men känner att listan blir för lång om jag ska rabbla upp allt. Idag är det farsdag och jag har varit och firat både pappa och morfar. När jag kom hem sist och slutligen så började jag städa lägisen, så nu är den ren och diskmaskin är igång. Ska tillbaka till skolan nu kommande vecka, men är ledig imorgon. Vad jag ska hitta på vet jag inte, men på kvällen ska jag åtminstone träna.

  • Myday

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229