Tibax vid skolbänken

Goddag! Praktikperioden för denna vår är över, och jag har haft det sååå bra. Sex veckor har susat förbi, och det enda jag gjort är i princip praktiserat, sovit och ätit. Lite fotboll har jag sparkat och träffat någon vän nu som då. Känns skönt att få tillbaka sitt sociala liv (hoppas jag) och hinna göra mer om dagarna.

Den senaste helgen har jag hunnit med en roadtrip till Tammerfors, för att fira min kusin som blev konfirmerad. Har även hunnit vara på fastlaskiainen i det strålande solskenet samt sjungit till Kuselofte på leipätehdas på kvällen. Grym kväll, är det enda jag har att säga. Mera firande har jag även hunnit med, eftersom min brorsson fyllt två år.

Idag är det måndag, och skolan är igång pånytt. Började hårt med en skoldag 8-16, så sitter fortfarande och väntar på att få åka hem. Ska hinna träna senare ikväll, samt agera chaufför åt brorsan och hänga med Malin. Annars så har jag äntligen tid att börja jobba pånytt, och ännu till på ett nytt ställe eftersom jag kirrat en ny arbetsplats! Ser framemot att börja komma in i systemet och börja känna mig självsäker i arbetet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229