Skola, jobb, barnvakt

Gokväll på er! Veckan springer iväg, och det är redan onsdag. Måndagen var jag ledig från skolan, men steg opp redan kl 8 för att sticka iväg på hotellfrukost med @malinfoxell . Efter den gudooomliga frukosten så gick vi iväg till espresso house på en chai latte, för att fördriva tiden. När klockan sedan var 11 så öppnade loppiset som vi besökte, och kom hem med några få små nödvändiga saker. Kom sen hem och powernappade och på kvällen blev det spinning med Rebecca. Begav mig sedan till Malin och spenderade natten där, och vi spelade kort och drack ett glas rött i goda vänners lag.

På tisdagen hade vi en kort skoldag, och efter den åkte jag raka spåret till jobbet på kvällsskift. Tiden gick fort och plötsligt var klockan 21:30 och jag slutade.

Idag har dagen bestått av skola, barnvaktsagerande, ett bodypump pass och nu ligger jag i soffan och kollar serie. Har sovmorgon imorgon och börjar först 12:30, och slutar redan 14:15 så får se vad jag hittar på.. Men ska så småningom nog ta natten, så godnatt på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229