Morgonsim och resa bokad

Gokväll fina ni <3 Idag är det fredag och det har varit en bra dag. Morgonen startade 7.30 vid simhallen med Jere, med gym och simning. Jag håller för tillfället på att rehabilitera min fot som skadades i en match, så är borta från fotbollen ett tag nu. Fysioterapi och rehabiliteringen ska vi hoppas ger resultat, så jag snart är tillbaka på planen. Men iallafall, när vi tränat och simmat så åkte vi till skolan, och hann även äta en god lunch fredagen till ära.

Annars så har jag inte gjort så mycket speciellt idag, fixat lite instuderingsfrågor med malin, vilat och kollat på tv. Var även och beställde en resa.... nämligen till AMSTERDAM! Min fina vän filippa är där och jobbar fram till juni, så jag och Lina tog tillfället i akt och bokade in en liten weekendresa dit i Maj. Ska bli sååå skönt att åka iväg, passligt innan sommarjobbet börjar ordentligt.

Imorgon är jag ledig, och har inga andra planer än att åka hem till sundom på mat. Ska försöka ta en sväng via gymmet också. Men nu ska jag ta och tvätta bort sminket, krypa ner i sängen, kolla någon serie och ta en tidig natt.

  • Myday

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229