Längesen

Hej! Längesen sist, va? Vet inte om jag ska skylla på tidsbrist, motivationsbrist eller inget alls. Men har inte gjort så mycket speciellt, tränat lite, läst på anatomitent och varit på första sitzen. Den ägde rum igår, och hade såå roligt. Den höll på från 19-22 och när den slutade åkte jag hem direkt. Hade inte lusten att åka vidare.

Idag var jag i skolan 10.30- ca 13 och gjorde grupparbeten angånde patientförflyttning. När vi var klara med allt åkte jag med två klasskompisar på pizza, och kom hem nångång runt 15 tiden. Råkade somna en stund efter att ha läst lite på tent, och vaknade när J kom hem. Efter ett tag åt vi mat och sen åkte jag till mamsen och spenderade kvällen där. Kom precis hem, och lyssnar på sköterskepodden, som en klasskompis tipsade om idag. Rekommenderar! Nu när jag bloggat färdigt tänker jag läsa lite på tent och försöka ladda upp filmerna vi filmade i skolan.

Imorgon har jag skola 9-11.45, och tänkte dra till gymmet på ett träningspass efteråt. På kvällen ska jag jobba, så har hela dagen på mig att läsa på tent.

  • Myday

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229