Jullov

Hej på er! Igår ekade det tomt här, eftersom jag inte riktigt hann blogga. När jag hade vaknat och ätit frulle så hoppade jag i bilen och åkte till stan för att skaffa mig de sista julklapparna. Fick allt fixat, så efter några timmar styrde jag kosan hemåt. Väl hemma hann jag bara i princip värma mat, dricka en kopp kaffe och sen var jag tvungen att dra till jobbet. Var där enda till 23, och somnade runt en timme där på.

Idag var det väckning klockan nio eftersom jag började jobbet klockan tio. Det var en relativt lugn dag, och jag slutade klockan 16. Fick även med mig en flaska rött som julklapp från jobbet! När jag kom hem så hoppade jag direkt i duschen och började sen städa och plocka lite. Tvättade även kläder. så ska snart kasta i tredje maskinen så är tvättkorgarna tomma. Jimmy fixade även mat, och sen åkte han iväg till stan så jag somnade på soffan hehe, och när jag vaknade så började jag diska lite. Nu sitter jag i soffan med datorn i famnen, och har precis skrivit julkort.

Nu har jag jullov påriktigt, och har varken skola eller jobb på lääänge. SÅ skönt om ni frågar mig, efter en hektisk höst som gått allt för fort. Imorgon ska jag till stan och på kvällen blir det "julfest" med arbetskompisarna.

Ha det gött, och kämpa på till julafton ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229