Helvetesnatten och sjukhusbesök

Tjena! Sen jag senast hörde av mig har jag lyckats spendera sammanlagt 8 timmar vid akuten på sjukhuset. Det började i tisdagskväll med att min mage började krampa smått, fick ingen sömn utan låg bara å grät så fick åka in till sjukhuset. Slapp därifrån efter 3 timmar och kom hem, sov 3 timmar, vaknade av grymma smärtor återigen och spydde ännutill så fick åka tillbax till akuten. Där låg jag ytterligare 5 timmar, och infektionsvärdet och febern hade stigit. Runt klockan 15.30 slapp jag sen hem med en antibiotikakur, och hela kvällen sov jag bara.

Idag vaknade jag halv tio, och har mått ganska så bra idag. Är väldigt slö och trött men betydligt bätttre i skick än vad jag var igår. Har även kunnat äta lite idag, men det tog nog sin lilla stund. Blev sjukskriven resten av veckan, så missade två skoldagar. Känns jobbigt att det skulle hända just nu när jag precis börjat skolan, men vad kan man. Får ta det lugnt nu resten av veckan och bli fullt frisk.

  • Myday

Gillar

Kommentarer

Filippasalomaa
Filippasalomaa,
kajsagranlid
kajsagranlid,
amandaems
amandaems,
Alltså nää så din otur att få nå sånhä just då skolan börjar! 😫 Krya på dej! ❤️nouw.com/amandaems
kajsagranlid
kajsagranlid,
Ja verkligen! Speciellt nu då de e en skola ja faktist tycker om och e intresserad av så känns de extra surt.. Men snart ede måndag igen😋 Tack gumman, miss uu❤️❤️nouw.com/kajsagranlid
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229