första studieåret

Mitt första studieår susade förbi snabbare än jag någonsin kunde föreställa mig. Att studera inom vården har alltid varit en självklarhet för mig, och efter ett år som sjukskötarstuderande kan jag lätt säga att det är precis dethär som jag vill. Jag känner mig som hemma med dessa studier, och sjuskötare är precis vad jag ska bli.

När skolan började och jag steg in i min nya klass, så var det inte många av de 30+ som vi var som jag kände från förut. Några bekanta namn var det, men endast två stycken som jag faktist kände bra. En av dessa är Malin, och det är nog mycket tackvare henne som jag också trivs så bra i skolan. Tänk att få gå i samma klass med sin bästevän, slå det ni! Det finns väll dock både gott och ont med det haha, men mest gott!

Själva studierna var första året ganska så tunga, eftersom vi hade många svåra ämnen och man hade inte riktigt kommit in i tempot i en högskola. Första halvåret gick dock bra, men efter jul började det gå lite neråt. Motivation för skolan sjönk aningen eftersom vi hade så fullt upp. Tent på tent på tent och inlämningsuppgifter där emellan gjorde att man inte fann orken att ta tag i någonting alls. Nåväl, sist och slutligen kom sommarlovet och man fick glömma skolan ett tag.

Studielivet då? Jo det är nog det bästa livet. Alltså att man kan ha så kul. Får väll ge mina vänner en stor klapp på axeln, eftersom att det är dom som gjort alla utgångar och sitzer så otroligt roliga. Vi är ett så jäkla bra gäng, och ser framemot att skolan ska börja pånytt så vi får samlas pånytt allihop.

Måste nog säga det att jag är glad över att jag fann min plats inom studierna direkt, och längtar tillbaka till skolan trots alla tenter och inlämningsuppgifter.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229