Återigen bra helg

Hejsan! Det är tisdag, och jag har kommit tillbaka till verkligheten (skolan). Höstlovet är alltså slut, och jag hade en superbra helg pånytt. I fredags startade jag dagen med god frulle och serier, och runt kl 14 åkte vi till hoplop med favoritbarnen och fina Laura. Vi hade det så trevligt, och hem kom vi runt halv 6. Började fixa middag direkt, vilket blev lax och potatis. SÅ gott. Sen låg vi i soffan och kollade tv länge, och runt tio åkte jag ut och körde med Joel en stund. Var dock inte ute så sent utan kom hem och sov relativt tidigt.
På lördagen vaknade jag lite före 11, och spenderade dagen hos mamma. På kvällen nalkades det födelsedagsfest hos oss för mig och J, så efter klockan 18 började huset fyllas med folk. Fick en massa presenter, så tuusen tack till alla som kom och firade!! Åkte in till stan och dansade men kom hem ganska tidigt. Roligt hade jag iallafall!
Söndagen gick mest åt att städa och ligga i soffan och igår (måndags) gjorde jag inte mycket. Var en sväng till farmor på dagen och på kvällen läste jag på tent typ. Vi var även och handlade med J.

Idag hade jag läkartid 10.45, och började skolan 11.45. Slutade ungefär 15 och sen dess har jag varit stressad, haha känns som jag haft allt för mycket att göra. Men tent läsande ligger just nu högst opp på listan, eftersom jag har mikrobiologitent nästa vecka..

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229