5 år sen sist

Trevlig söndag på er allesamman! Min helg har hittills varit otroligt lugn och skön, och har på känn att denna söndag kommer bli likaså. I fredags hade jag sista praktikdagen på E4, följt av omtent och gym. Drog ett dunderpass med Rebecca, och det visade sig mot kvällen eftersom jag somnade redan kl 21 och sov 12h framöver.

Igår (lördag) vaknade jag tidigt, steg upp och fixade frulle&kaffe och åt framför en serie. Åkte sedan iväg till sundom, vart även brorsans barn kom så fick umgås med dem, som jag inte sett på ett tag. På dagen körde jag sedan in till stan och handlade skridskor och umgicks med Mathias till Malin slutade kvällsskiftet och vi slapp iväg till isen. Det var 5 år sedan jag senast stått på skridskor, hade nästan glömt hur kul det var när man började vänja sig! Kom slutligen hem runt 23-tiden och somnade snabbt därpå.

Idag vaknade jag 9, steg upp och drack kaffe framför serie. Planerna för idag är att fira farmors 70-årsdag, ta en promenad med Amanda, dra en sväng till Sundom och eventuellt träna och skrinna.

  • Myday

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229