27.12

På juldagen blev det trots allt utgång med några vänner, men var inte så länge ute på grund av folkmassan. Alltså helt sjukt hur fullproppat det var på krogen.. Kom iallafall hem med Jimmy kring 2? kanske, och åt lite julmat haha och somnade.

Igår var det annandag jul (?), heter det så kanske? Vet bara vad det heter på finska haha. Men iallafall så var vi på mat hos min morbror, och var där några timmar. Kom sedan hem, och var såå trött. Somnade i några timmar och sedan kom Jimmy hit igen, och vi åt ostbricka med mamma. Alltså ost, hur kan det va så gott! ÄLSKAR ost. Kvällen gick sedan åt att vi började kolla SKAM med Jimmy haha. Alla talar ju om det så var ju tvungen att ge det en chans, och visst är det bra! Kollade 10 avsnitt igår förrän vi somnade.

Idag vaknade jag första gången 06.15 typ av Jimmys alarm eftersom han skulle till jobbet, men somnade om och vaknade kvart före tolv. Har inte riktigt gjort något speciellt idag, utan kollat någon zlatan dokumentär med pappsen och druckit kaffe. Har även hunnit kolla ett x antal youtube videos. Planerna för ikväll är inte spikade, men skulle känna för att träna. Så blir väll gym eller länk.

Imorgon ska jag och kolla mellandagsrean med bäste Amanda <3

  • Myday

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229