24.4.2016

tb till weekend festival i somras!!

Nu är återigen en vecka över, och vi närmar oss sommaren med stormsteg! Imorgon börjar sista veckan i April, så på lördag firar vi vappen. Planerna tills dess är lite osäkra, men det reder säkert upp sig till sist! 

Veckan som gått har inte varit något speciell. Ätit antibiotika hela veckan, fått ögoninflammation och haft future fun i skolan. Den dagen gick ut på 4 olika föreläsningar och avslutades med en utbildningsmässsa, var personer från olika högskolor kom och berättade om deras skolor och utbildningar i diverse skolor. En väldigt givande dag tycker jag, bortsett från föreläsningarna.
​ Har även fått veta alla provresultat från förra perioden, och jag är faktist nöjd. Allt förutom matten hade gått super!
​ Igår var jag och jobbade några timmar på morgonen, och sedan  åkte jag till en kompis var det vankades fest. Hade en riktigt trevlig kväll, och kom hem strax efter 2 på natten. Somnade rätt så fort.

Imorgon är jag i skolan från 9.30-16.00. Åker säkert bara hem efter skolan och sover som vanligt haha. Har inte så mycket planerat för den kommande veckan, förutom en liten sak som ni antagligen får höra om senare! Ska iallafall jobba lite.  

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229