Header

Alltså snart slutet på augusti?!? Vad händer, vart har sommaren tagit vägen ens? Känns ganska konstigt att inte gå tillbaka till skolan nu i veckan men så himla skönt och man känner sig så friiiiii! Dock har jag ju fullspäckat med planer, åker nämligen till Bangkok om mindre än 2 veckor, sedan efter några dagar flyger jag vidare till Australien där jag möter upp systern min och Salome. Spenderar väl ca 2 månader med dem i australia innan jag beger mig vidare ensam(!!) till Nya zeeland för ytterligare en månad. Kommer nog bli riktigt grymt! Börjar dock bli lite pirrig av detta med att resa själv hela vägen dit och stanna i Thailand själv samt NZ men vad gör man inte, förhoppningsvis hittar jag trevliga människor på vägen. Nog om detta så länge.
Vad har jag gjort i augusti?? Jobbat såklart väldigt mycket, fick jobba en kväll och checka in ett portugisiskt fotbollslag som bokat ett eget flyg och allt, mycket trevligt! Försökt att träffa mina vänner även om det vart tajt om tid... Vart på födelsedagsfest i älskade mölndal. Förra veckan tog jag och Fanny tåget upp till Moa och spenderade ett par dagar med henne. Hon åker ju till Boston idag och ska stanna ett år, kommer sakna henne så himla mycket:(
Igår innan jobbet fixade Emelie iordning en rejäl brunch för henne mig och Philippa, riktigt trevligt. Kan inte fatta att jag har ca 5 pass kvar på jobbet bara? Kommer sakna mina fina kollegor så mycket och jobbet med såklart. Har dock inte ens hunnit tänka på hur jag ska klara mig utan mina girls här hemma..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments