Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 615 Readers

Likes

Comments

Hej! Inte hänt så mycket sen sist. Jobbat för det mesta, jag och Philippa fick äntligen chans att fika lite efter jobbet och catch up eftersom vi inte setts sen förra sommaren! Var ledig i helgen och då passade jag och tjejerna på att gå ut i göteborg, så åkte in lite tidigare och satte oss på en pub innan vi drog till Valand. Bra kväll! Jag sov hos jenni och på söndagen kom fanny så åkte jag och hon till Ullared och handla lite småsaker och åt riktigt go laxlunch.
Igår efter jobbet åkte jag och mamma till Göteborg och köpte lite nödvändiga saker till min resa i höst! Catch you up on that later. Avslutade med en efterlängtad thaibuffé. Xoxo

Likes

Comments

Godkväll på er. Tänkte att en liten update kan alltid va nice även om min sommar inte är så intressant haha.
Jobbar nästan varje dag och när jag kommer hem brukar jag vara för trött för att göra något så sover och kollar TV för det mesta;-) Imorgon är jag iallafall ledig sen jobb tre dagar och sen har jag min första lediga helg och den enda denna månaden så det ska bli härligt!! Idag efter jobbet åkte jag med Emelie till egg & milk, har alltid velat dit och det uppfyllde mina förväntningar väl!
Håller även på att klura ut mina planer till hösten/vintern, och det bådar gott än så länge. Hörs om det lite senare när det är mer klart! Ha det bra

Likes

Comments

Denna helgen har jag verkligen jobbat för mycket nästan.. Idag blir tredje dagen i rad jag jobbar dubbelpass alltså från ca 4 på morgonen till 6 på kvällen! Är helt slut.. Men efter idag är jag ledig två dagar iallafall. Känns som jag bor på jobbet numera haha behöver sova dessutom!!!! Aja har inga roliga nyheter, hörs.

  • 719 Readers

Likes

Comments

Hade två dagar ledigt från jobbet och det har ju vart jättefint väder så i torsdags åkte jag, dania, fanny och jenni till lygnern och sola & bada. Åt även på båthuset också, har inte vart där sedan jag jobbade där så det var lite kul! Igår bestämde jag och Emelie oss för att dra till havet så det gjorde vi! Riktigt härligt var det☺️ nu är det dags för jobb!!!

Likes

Comments

Yes, idag började jag jobba igen efter en månads ledighet. Såg faktiskt fram emot att börja då det vart dåligt väder och det är skönt att ha något att göra på dagarna + att jag gillar mitt jobb såklart!! Idag var dock kaos, märker verkligen skillnaden på sommaren, hur mycket folk som helst och inte många resvana. Sprang runt som en galning mellan överbokade flighter och förseningar men jag klarade mig iallafall, hoppas på lite roligare i helgen när jag kommit in i det mer igen!
Iallafall, slutade kl 20.30 så då åkte jag till en kompis från jobbet som fyllde år! där va massa skönt folk från bland annat jobbet såklart, riktigt kul då jag inte träffat några av dom på flera månader. Vi åt grillat och bara satt och chillade, riktigt trevligt. Ser fram emot en härlig sommar på jobbet med dem!

Likes

Comments