Header

Här kommer sista inlägget med bilder från resan! På onsdagen hade vi bokat en ökensafari. En bil hämtade oss på hotellet och så åkte vi ut mot öknen i ca 45 minuter. Vi stannade sen på ett ställe där man kunde köpa souvenirer och sånt, haha dom som jobbade där slängde på oss massa grejer, slutade ändå med att vi köpte varsin kjol. När vi väntat in alla andra bilar av människor som kom från andra ställen åkte vi ut i öknen alltså på själva sanden då, och så körde bilarna runt där. Går verkligen inte att beskriva den känslan, som att åka berg och dalbana ungefär kanske, haha det var både läskigt och sjukt kul! Det var sån häftig känsla att sitta där och kolla ut på en oändlig öken vid solnedgången också. Efter att vi kört runt i kanske 20 minuter kom vi till ett ställe där vi fick gå ut och fota medan dom laddade upp bilbatterier och fyllde på luft i däcken! Klockan var ändå runt 6 nu och värmen var såå extrem där ute haha men fick iallfall några riktigt bra bilder. Efter detta körde vi runt en stund till innan vi kom till lägret där i skulle stanna hela kvällen. Jättemysigt ställe där man kunde gå runt och göra olika saker. Vi red kamel till exempel och testade röka shisha. Sedan bjöds det på underhållning med arabisk dans osv innan vi fick grillbuffé, riktigt gott!

Detta var nog en av de bästa upplevelserna jag gjort, är så sjukt glad att vi bokade det! Så himla häftigt och annorlunda, men såå bra!!! Missa inte det om ni åker till Dubai säger jag bara. Kolla bara dessa bilder, och de ger inte ens nog rättvisa om hur det verkligen var!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har fått tillbaka min dator så lägger in lite fler bilder från Dubai! På fredagskvällen tror jag det var så åkte vi till ett ställe som hette Madinat. Det kallas för Souks där man kan gå både inne och ute så har dom massa små affärer och "stånd" där man kan köpa saker! Sedan kunde man gå ut till vattnet där det fanns små båtar man kunde åka och flera mysiga restauranger. Dessutom hade man jättebra utsikt på Burj al arab härifrån. Vi åt faktiskt middag här, huuur gott som helst. Det var även för att fira Moa lite i förväg då hon fyllde år några dagar senare!


Likes

Comments

Likes

Comments

Tycker egentligen inte om att kolla på hockey men har sett några matcher nu under VM. Tittade tidigare idag på USA-Tjeckien vilket vi vann!! Nu är det final och jag hejar självklart på Canada!
Föresten lämnade jag in både dator och mobil på lagning i veckan så resten av Dubai bilderna kommer dröja lite.

Likes

Comments

På torsdagen tror jag att det var, åkte vi till Dubai mall, som är världens största shoppingcenter med över 2000 affärer! Helt sjukt stort. Dock hann vi inte gå runt och kolla så mycket för vi hade bokat biljetter till att åka upp i Burj Khalifa som är världens högsta byggnad. Var uppe på 500nånting meter tror jag!! Sån utsikt alltså. Kollade även på deras fountain show nedanför Khalifa både när det var ljust och mörkt ute, mycket vackert! Vi åkte även tillbaka till shoppingcentret på lördagen och spenderade dagen med shopping innan vi flög hem på kvällen.

​Hahaha, ett härligt gäng som ville bli fotograferade!

Likes

Comments

Tänkte börja lägga in bilder nu ifrån Dubai så det blir av! Har så himla mycket bilder så delar in dem i olika delar. Här kommer bilder från när vi var vid stranden. Vi hade gratis bussar från vårt hotell så två dagar åkte vi till en strand vid dubai marina som hette Jumerirah beach residence. Sen på fredagen gick bussen till en annan strand som låg precis vid Burj al Arab, båda jättefina stränder! Vattnet var verkligen hur fint som helst och väldigt varmt och skönt😊


Likes

Comments

Om ett år bor jag förhoppningsvis här. Äntligen leva fullt ut, lära mig surfa och uppleva min amerikanska sida. Cali I'm coming back for you

Likes

Comments

Hade en såå underbar vecka i Dubai med Moa!! Sola, bada, shoppade och såg flera sevärdigheter samtidigt! Extremt varmt var det också, minst 35 grader varje dag haha. Men som sagt helt underbart och Dubai, vilken häftig stad. Rekommenderas starkt😉 Har massa bilder men de får komma en annan dag när jag orkar lägga in dem, kanske imorgon om jag har tid. Här får ni lite smakprov iallafall!


Likes

Comments