Header

Denna vecka har vart stress,stress,stress verkligen.. Har vart sjuk också som gjort det ännu värre! I onsdags började mgmun i skolan som jag och 4 andra har planerat sen i höstas. Jag och fanny var också ordföranden för fred & säkerhet! Så onsdag, torsdag och fredag har bestått av lobbying, debatter och presskonferens. Var orolig att saker skulle gå fel hela tiden men allt blev jättelyckat och verkade som alla som var med tyckte det var roligt! Så det känns kuuuul. Igår satt vi med debatter i assbergsalen från 8.30 till 16.30 snacka om att man var trött när man kom hem haha.. La mig iallafall tidigt för idag var det jobb som gällde 4.30!! Slutar kl om 4h så då ska jag hem och sova tror jag haha!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsTvå bilder från förra helgen jag jobbade. Fint väder och fint flyg hehe!

Likes

Comments

Äntligen lite nytt och fräscht här på bloggen. Blev typ äcklad av min gamla design och header så ville inte ens blogga haha. Kommer fortfarande inte blogga mycket så don't get your hopes up ;) men lite då&då som innan. Legat med feber måndag-fredag och igår var jag med dania, vi åt pizza och kolla chickflick! Idag jobbade jag 5h. Två veckor skola kvar innan lov, har mycket inlämningar osv och denna veckan är mgmun som vi planerat sen skolan starta efter sommarn i princip haha nej men väldigt länge iallafall så ska bli skönt att få de över, har vart ett stort stressmoment!! Idag är det även bara två veckor kvar till jag och Dania åker till Rom, underbart!


Likes

Comments

Har så himla mycket plugg i skolan nu och det hjälper faktiskt att göra såna här! Jag och Dania har bokat en weekend till Rom på påsklovet, aldrig vart där eller Italien överhuvudtaget men har länge velat dit så ska bli riktigt nice! Sen har vi bal, summerburst och studenten såklart. Håller även på att kolla studentresa med mina vänner så hoppas att få det bokat snart. Åh har så mycket att se fram emot, även fast på ett sätt vill jag inte ta studenten så kommer det bli så skönt att bara kunna göra vad man vill hur länge man vill! Har redan massa planer efter sommaren, australien, säsonga, usa m.m.


Likes

Comments

Lite bilder från förra lördagen när vi firade 100 dagar till studenten! Först riktigt härlig förfest hos fanny och sen KK, bra kväll!

Likes

Comments