Header


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! Ett tag sen nu, men har vart så upptagen och inte haft tid att skriva. Kom fram till mina kusiner som bor i Tucson i tisdags, det är en stor stad men ligger mitt i öknen haha. Så vi har mest umgåtts med familjen här och firat jul och sånt. Sen har vi vart och hajkat upp för ett berg här och igår åkte vi med några av deras vänner långt ut i öknen och sköt! Riktigt roligt faktiskt, fick skjuta med både rifle, pistol och shotgun. Sen efter det åkte jag och mamma och leta efter en balklänning, hitta några stycken men man måste beställa i rätt storlek och färg och hinner inte göra det här så får kolla runt lite mer! Idag ska vi kolla när min kusin tränar baseball tror jag och sen shoppa. Hoppas ni haft en bra jul vänner!


Likes

Comments

Igår åkte vi som sagt till San Diego, en av mammas kompisar bor där så han visa oss lite olika ställen vid havet mest under dagen och sen åkte vi till honom och kolla två julfilmer innan vi sov. Idag åkte vi till stranden och åt frukost innan vi skulle åka vidare jag och mamma! San Diego var underbart förresten, hade lätt kunnat bo där i framtiden..
Vi åkte först till stranden igen och tog ett dopp, inte jättekallt faktiskt! Sen åkte vi vidare mot Arizona, stannade på ett par ställen för att äta och så. Nu är vi på ett motell som ligger i ett ställe som heter Gila Bend. Imorgon åker vi vidare och kommer förhoppningsvis fram till kusinerna i Tucson!

Likes

Comments

Idag gick vi upp tidigt för att äta frukost, sen gick vi utanför hotellet och hyrde cyklar, så har cyklat runt hela dagen! Började med att cykla ganska långt till Marina del rey sen har vi vart runt Venice beach där det finns en cykelväg längs stranden ända bort till Santa Monica där vi kollade solnedgången! Imorgon åker vi till San Diego tidigt och stannar en natt innan vi fortsätter mot Arizona. Här är lite bilder!

Likes

Comments

Hej! Mitt liv är alldeles för ointressant att skriva om när jag bara är hemma och går i skolan haha.. Men vill uppdatera när det händer saker och jag har bilder att lägga ut! I onsdags flög jag och mamma till London där vi spenderade en natt på ett vandrarhem och igår flög vi vidare till Los Angeles! 11,5h tog det, sååå långt. Men vi landade och hämtade vår hyrbil så åkte vi till Venice där vårt hostel ligger. Vi ska bo här 3 nätter och sen åker vi vidare till San Diego bland annat. Igår var vi väldigt trötta så somna vid 7 typ och idag gick vi upp tidigt. Åkte runt till massa olika ställen, LA är verkligen sååå stort! men älskar det!!! Vi åkte först längst kusten och stannade på lite olika stränder bland annat där mamma jobbat. Vi såg massa surfare och sen gick vi på Malibu beach och såg alla dyra hus haha, lite inspelningar/photoshoots här och var också. Sen åkte vi till the Valley och kollade mammas gamla lägenhet, skola osv. Efter det åkte vi upp i bergen och kollade massa utkiksplatser över the Valley och Hollywood. Vi åkte genom Beverly hills också på väg till Santa Monica där vi gick ut på Piren, riktigt mysigt! Lägger in bilder så får ni se själva hur underbart!Likes

Comments