HeaderDesign your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jobbade dubbelpass i fredags, sammanlagt 12,5h!!! Var så sjukt slut efter den dagen haha.. Igår jobbade jag också och sen åkte jag till dania och var med henne hela kvällen, riktigt trevligt var det. Idag jobbade jag 13-20 och nu har jag nyss kommit hem, ska bara lägga mig och kolla serier resten av kvällen hade jag tänkt. Har två dagars ledighet från jobbet nu vilket ska bli skönt med tanke på hur mycket jag jobbat denna veckan! Köpte även en nu parfym idag på jobbet, så gött med taxfree haha, visar den i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej! Sry för dålig update men känner att mina dagar är för ointressanta för att skriva om nu då jag jobbat i princip hela veckan! Var endast ledig i tisdags så då åkte jag, jannice, michaela och fillä till ullared. Fick faktiskt med mig flera bra saker! Sen igår jobbade jag igen på morgonen och sen träffade jag jenni och dania en stund med. Imorse jobbade jag sen kom jag hem och sov. Nu ligger jag ute och solar, har inga planer för dagen, alla mina vänner är så upptagna med att jobba känns det som haha..
Likes

Comments


Likes

Comments

Godmorgon på er! Själv har jag vart uppe sen halv 2 och jobbat 3-7;) ska hem nu och sooova, känns som jag inte sovit på flera dagar. Sen ska jag ut och springa också och kanske till gymmet med jempa och danne!


Likes

Comments


Likes

Comments

hej! Michaela kom till mig i onsdags och vi gjorde en massa haha. Nej men vi sjöng singstar, bada, blanda drinkar, kollade harry potter åt,åt&åt! Sen sov hon här och igår kom jannice för hon fått körkort, GRATTIS!! Så vi satt och prata en stund sen åkte michaela hem och jag och janne åkte till skroten i kinna och träffade fanny där sen åkte vi till Napoli så åt dom pizza. Sen skjutsa janne hem mig så hämta jag lite saker sen åkte jag hem till jenni så drog vi till gymmet, en riktigt bra legday blev det;)
Idag gick jag upp och åkte till jobbet, slutade halv 7 så har kommit hem och ätit nu snart ska jag åka iväg för ska köra fanny och några ända till varberg haha.. Ska nämligen jobba imorgon tidigt så kan inte festa idag, en roligare midsommar va haha! Men det är ändå värt det för pengarna + att de är roligt att jobba!
Men nu måste jag bege mig, höres.
Likes

Comments