Header

Hej! 
Firade påsken igår först med god middag och sen kom Jannice hit så fixade vi oss innan vi åkte på fest hos Terese. Asgött folk var det, längesen jag hade så roligt alltså!! sen vid 1 körde jannices pappa hem mig så prata jag skype till 3 då jag somna:( vaknade typ 2 idag och har legat i sängen sen dess, skulle egentligen träffat moa idag men blev tyvärr inte så.. 
har panik också för jag måste skicka in en historiauppgift innan jag åker på tisdag! åååh orkar inte, sen har jag massa annat i skolan när jag kommer hem också.. Får väl ta och komma igång snart. kram


den ända bilden jag har från igår, väldigt suddig dock!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Står och rensar igenom min byrå med kläder, måste göra det då&då för annars går den inte att stänga pga jag struntar i att vika dom!!! så det är vad jag gör nu:) Glad påsk föresten💗Likes

Comments

Sitter och kollar på nån fotbolls match på tv med mamma och hennes vän! ska bara chilla resten av kvällen och imon är jag hemma så får vi se om det blir fest på kvällen kanske..
mamma fråga precis om vi ska flytta till usa och om jag vill gå klart gymnasiet där, värt? hade velat göra det men vågar inte ännu.. får bli efter gymnasiet istället!!
vi hörs, pusspussLikes

Comments

Hej! efter skolan igår åkte jag med michaela och jennifer till kinna, så kom jannice dit med. sen åkte jag och jannice till gymmet och gick på skivstångspass. så åkte vi hem igen och käka+fixa oss så åkte vi på fest hos Mikael, dock var vi så trötta efter gymmet så vi stanna inte så länge utan åkte hem och sov. idag åkte vi in till stan bara någon timma och sen till gymmet idag igen!
är hemma nu och är helt sluuuut verkligen, men måste bli lite piggare för ska ha gäster oså ikväll.. vi hörs senare

Likes

Comments

Sitter på bussen till skolan nu, såå skönt med sovmorgon!! slutar 3 idag sen så ska jag vara med Jannice❤Likes

Comments

Hej, sitter i skolan nu och har mgMUN hela dagen, ligger långt före alla så har tagit de rätt lugnt. hade pannkakstävling på lunchen med haha kom 4a.. ska jobba lite nu tror jag, sen ska jag kolla på en spansk film efter skolan så jag slipper spanska lektionen imorgonenlightened så ska jag gymma med bästis senare med. pusshej

Likes

Comments

Tjo!!!
idag åkte jag och gymma med bästis. sen åkte vi till robin vid 8 så har varit här sen dess med honom och martin. vi lagade gott käk och så har vi spelat massa roliga spel o lite så!! sover här med, myyys. hörs imorgon:)

Likes

Comments