Header

usch.. någon mer som har kollat på nyheterna om orkanen sandy som håller på i New York nu???? gud, så jävla hemskt är det + att det står att de är pga av klimatförändringar som den har bildats, asså OK? kan man börja göra något åt detta nu då? de hjälper lixom inte om en tänker på det, det är ju myndigheterna eller något sånt som får ta tag i det, ååååh blir så arg

http://www.aftonbladet.se/nyheter/aftonbladetlive/ <------------ kolla där


Kollade på bilderna med och insåg att det är en bild av exakt samma ställe som jag har varit på, hahah rätt tufft ändåwinkhahah så ful men ja..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

har tagit mig en liten bloggpaus, väldigt skönt faktiskt att slippa tänka på det hela tiden... men nu när jag har höstlov & har lite mer tid kan jag kanske blogga lite, lovar inget hehe. men om jag har något vettigt att dela med mig av det vill säga wink
I fredags var jag med jenni och michaela vi gjorde inte så mycket, hade det mysigt & så! sen i lördags kom jannice hit så drog vi på "för"fest hos clara och sedan vidare till daniel. Blev inte en jättelyckad kväll men orkar itne gå in på det. Ikväll åker jag till bästis och sover där, har lite saker planerat för imon med men kan ta det i ett annat inlägg. hej så länge!!!!
Likes

Comments

vart fan är världen på väg alltså?? läste aftonbladet idag (hehe) och allt detta stod med, okej aftonbladet kanske överdriver också men seriöst man börjar ju undra..
Likes

Comments

hej, skolan idag va seg men ändå chill för vi hade temadag så då jobbar man med samma grej hela tiden. när jag kom hem sov jag en timma å då blir jag alltid på dåligt humör när jag vaknar.. men var ändå tvungen att plugga så har skrivit klart en sammanfattning och pluggat lite spanska men är inte inte klar än. 
funderar även på å sluta blogga å sluta läsa bloggar överhuvudtaget.. sånt jävla slöseri med tid egentligen. 

Likes

Comments

sitter på median nu men är klar med min layout så har inget att göra, därför bjuder jag på ett par snygga egobilder på migkiss

hahah..


Likes

Comments

ska ta och sova nu snart. Kollade på solsidan förut, har aldrig kollat de innan men efter kontoret va man ju bara tvungen! 
men vi hörs mer imorgon. puss

hahahah ove<3


Likes

Comments

Hej! har inte haft tid att blogga i helgen. men igår så tog jag och älskling bussen till stan vid 6 och så gick vi till bion, såg "ted". trodde inte alls den skulle vara bra men den va faktiskt roligwink sen tog vi bussen där vi mötte robin och jannice. jag och jannice gick av i sätila och drog hem till michaela där några från min klass+ några andra var. chillade där med dom tills alla drog så åt jag och michaela pommes och kolla LOL broken heart haha.. sen så va vi så jävla trötta så somnade direkt. 
idag gick vi upp vid 12, jag drog till gymmet 1timma! sen hem och åt med mamma. nu har jag precid pluggat spanska i 2 TIMMAR, helt sjukt. ska hoppa in i dushen nu och senare plugga historia. som ni märker är jag väldigt upptagen hehe, nej men vi hörs senare ikväll antagligen.

Likes

Comments

hej bloggen. åkte hem direkt efter skolan och har inte gjort så mycket alls... martin kommer hit om en timma ungefär så blir de en myyskväll bara! imon ska vi nog på bio ocksåsmiley
hörs när jag har nåt roligare att berätta hehe!

 

Likes

Comments