Header

hej bloggeen.
hade en rolig kväll igår med trevligt folk! dock ska jag fucka dens liv som snodde mina converse!!!! kul de va å åka hem i strumpor jao. a men seriöst nån tog mina antagligen för leta hur länge som helst, roligt:P:P
men annars va de en bra kväll som sagt. kom hem runt halv 3 jag och älskling. så somna vi typ direkt. väcktes idag av att janne ringde för skulle hämta henne vid bussen halv 1 för hon skulle hämta sin moppe, så gjorde deee. sen åkte martin hem så har jag sovit 1h och sen drog jag å köpte vindruvor hihi. 
vet inte va som händer nu, får la se till å läsa igenom sammanfattningarna i matten iallafall, nationella på onsdag å allt.
men vi hörs! 
slänger in några random bilder från igår meee. 

Likes

Comments

tjo bloggen! janne kom för cirkus 1h sen & nu ska vi dra upp till mikael. vi höööörs!!

Likes

Comments
Likes

Comments

drog till sätila och mötte folk, sen åkte vi till robin som sagt. har kollat film och sååå.. ska sova nu dock så vi hörs imon:)

Likes

Comments

fått min älskade iphone nu hihi!!! ville bara säga de & att jag inte har några nummer, så skicka gära sms å säg vem ni är hehe.
 

Likes

Comments

fredag ja, bästa dagen på veckan:D
dock va inte skolan så himla rolig.. hade först nationella i engelska där man skulle skriva en uppsats, kändes som de gick åt helvete för jag skrev fel typ 80 gånger. sen hade vi so å så började jag må asilla så gick ut å satte mig. så mådde jag bättre, dock mådde jag sämre sen igen så satt ute nästan hela no'n. åt och mådde bra igen, så hade vi engelska och matte sen sluta vi!!
när jag kom hem käka jag lite, sen la jag mig å sov en och en halv timma. 
har duschat nu och runt 8 ska jag väl åka och möta jannice i sätila, är där en stund sen ska vi nog hem till robin, hon jag och martin så sover vi där:)
men vi hörs senare!


har INGA bilder, men de kommer väl snart heheh;);)
 

Likes

Comments

hej bloggennn. har haft asont i huvet hela veckan + vart sjukt trött. så kände verkligen att jag behövde va hemma idag, speciellt när  jag inte har nåt prov eller så så passar de ännu bättre! mamma va också hemma idag så jag vakna imorse för martin hade sovit här  men han åkte vid 7 så gick jag å la mig och somna om till 12. har nyss ätit och ska lägga mig och kolla tv nu. 
vi hörs!!

Likes

Comments

eftersom jag är en sån människa som skäms för väldigt mycket måste jag bara skriva upp några saker jag tycker är pinsamma. tror nog alla vart med om dessa nån gång!

  • glömma stänga av blinkersen på moppen och åka flera minuter utan att märka det
  • bajsar på toan och direkt efter går nån annan in som såg att de va du där före
  • prata så snabbt med någon att man råkar spotta. och så är det någon man inte känner så vääl
  • köpt en hel jävla påse lösgodis och sen när man ska betala har man inte råd och måste gå och lägga tillbaks massa
  • läraren frågar en nåt i klassen och så svarar man fel 10 gånger men tror man har rätt varje gång 
  • när man ska på bussen och så funkar inte busskortet så man får stå där och hålla upp kön i typ 1h..
  • man har köpt kläder och när man ska ut ur affären börjar dom larmsakerna tjuta & så låtsas man som ingenting och kollar på nån annan som gick ut samtidigt 
      


 

Likes

Comments

åååh va jag är på bra humör idag. vet ni varför??? för att min moppe funkar och har åkt runt hela eftermiddagen/kvällen!
hade ju skola, som vanligt va de. sen åkte jag hem och åt. sen åkte jag till hajom och träffa jannice, chilla där. sen åkte vi å hälsa på hennes bror som hade träning haha, och sen till hyssna. mötte robin där och sen drog vi till sätila och va där med folk.
kom hem för en liten stund sen & ska käka nåt sen så ska jag försöka sova tidigt idag med, va såå trött imorse..
har en packad vecka å se fram emot också, alltid kul :)
men vi hörssss!

hahaha leker tung och grejer, men lite sommar feelings allt där va!

Likes

Comments