Header

hej! 
nu sitter jag hemma ensam eller a, min syster har typ 10 kompisar så vågar inte direkt lämna rummet heheh. 
men ska iallafall åka till älskling om en stund, så sover jag där.
igår va de skolan, hade 2 matteprov oxå, första gick åt helvete rent ut sagt :P sen åkte jag hem så kom mois till mig så tog vi moppen till hh och drog till stan! fick köpt en present till mamma, sen så mötte vi erik å några där med. 
sen drog vi till centralen runt 8, träffa även fanny där, så snacka med henne en halvtimma tills våran buss kom:)
sen hoppa vi av i almered så åkte vi med oscar och martin till hyssnahandel så släppte dom av oss där. tog ett tag å få igång moppen ba haha, men sen åkte vi och mötte adam&aron så satt å snacka med dom nån halvtimma! tillslut blev de för kallt så åkte hem runt 10 i skinnjackan och allt!!! gjorde inte så mycket när vi kom hem, va så trötta så somna rätt tidigt. 
idag har vi verkligen inte gjort nånting, suttit inne på mitt rum bara haha! men förut drog vi till peters grav och sen till hyssna handel och köpte glass, sen kom hennes mamma å hämta henne. jag åkte hem å aa nu äter jag mat som mamma kom in med, synd om mig:(:(:(
men vi hörs mer ikväll eller imon ♥

tog inga bilder denna gången, så de fick bli en från förra gången!! älskar dig mosing<3  

och en gullbild ba för jag har saknat min kompis adam :PP 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments
Likes

Comments

tjoooo! 
bloggade aldrig igår för tänkte aldrig på de heh. men martin va iallafall här, så åkte vi till hh å köpte calippo shots till mig!!!
sen kolla vi tv och käka ochså, sen kolla vi greys anatomy sen fick jag asgo massage för jag är världens bästa flickvän :P:P
sen somna vi. idag va de skola som vanligt, ganska så seg dag ändå. sen efter åkte jag hem och somna direkt och vakna typ 15 min sen.. måste läsa lite svenska nu och plugga spanska asså. 
så beställde mammsen min iphone idag, guuud va roligt!!! dock sa dom där att den kommer om 2-4 veckor å sen nån annan kille ba, aa de kan dröja till juni man ba ok vänta 3 månader dåå:):):)
jaja den kommer när den kommer, men abbonemanget ska jag byta nu direkt när mamma kommer så kommer även byta nummer. så efter de får ingen skicka/ringa till mitt gamla!

ikväll kommer världens bästa broor hem med, fan va jag saknat henne!

gammal bild på mig å janneboi XD<3

Likes

Comments

kollat klart på dh nu, så ska vi lägga oss och läsa lite i våra svenska böcker bara sen sova.
vi hörs imon!

Likes

Comments

heeeej bloggen!!!!!!!!!!!!

är riktigt jävla flipp nu, såg att alla hade skrivit va dom kommit in på på preliminära på facebook. så ba yess ska in å kolla.. kom in på mitt sistahandsval mark :PPPPP samma med michaela, asså jag döööör va händer?? ska jag gå i mark nu me:(:(:( ringt till syv några gånger för flippa men han svarar inte!!!!

JAJA, får prata med han imon i skolan. 
idag så åkte vi i allafall och gjorde livräddning i kaskad, roligt. sen hoppa jag av bussen å satte mig vid hh, så hämta michaela å dom mig så åkte vi hem till mig. tog moppen å köpte cola och 2 glassar var haha. sen hem å läste i solen, hann 3 sidor innan jag somna dock. så vi sov i 2h. sen duscha jag och städa, sen baka vi en kladdkaka! 
nu ska vi snart sätta oss vid tvn och kolla desperate housewifes med kladdkakan & cola, bara som tröst lixom. kommer gråta mig själv till sömns inatt oxå...
hoppas alla andra kom in på de dom ville!!!!!! själv kom jag in på sista som sagt!!!!!!

bjuder på lite goa bilder från dagen:)Likes

Comments

åå vad lessen jag blir.. satt med mamma å skulle beställa ihponen så ba när man tryckte på bekräfta så de typ att de inte gick å beställa för mitt abbonemang ej gått ut än... fan då:(:( 
men aaa får se hur de blir mä't. ska iallfall lägga mig nu. hörs imon efter simningen:*

här får ni 2 bilder som jag nyss blev taggad på på fb. bjuder på detta asså..

Likes

Comments

hej bloggen :P
i förra inlägget va de bild på våran klasströja som man kanske såg + mina mjukis, haha fetaste. 
skolan idag va rätt chilli ändå men hatar att alltid sluta så sent sista lektionen så man får springa ända från NOn till skåpen och så ut till bussen å hoppas man får en plats så man ej står där å alla glor på en å man känner sig helt jävla forever alone!!!!!!!
imon har vi simning på förmiddan, sen går jag av i hyssna med michan så åker vi till mig. behöver nämligen inte ha sista lektionen efter som vi i spanskan missa våran lunch förra veckan:D
just nu sitter jag å spammar mammsen på skype att hon ska beställa en iphone till mig, hoppas hon gör de, känns som jag är den ända i världen som inte har en.....
jaja, nu ska jag nog steka hamburgare heheh, hörs senare 

Likes

Comments