Precis som rubriken lyder så har jag mått bättre. Har inte sovit någonting inatt pga huvudvärk och hosta :/ Så när jag vaknade imorse var jag helt slut så stannade hemma från jobbet. Idag har jag bara sovit och kollat på serier än så länge. Kollar på en serie som heter devious maids som är superbra! Kan starkt rekommendera den.
Senare idag har jag och Hanna bestämt att köra ett lugnt pass på gymmet, lite återhämtning efter träningen igår. Men får se hur det blir med de, får sova lite nu så att jag får tillbaka min energi.

XOXO

Likes

Comments

Skrev tidigare idag att jag skulle byta en skjorta, men det glömde jag att göra haha. Köpte däremot ännu en bomberjacka, har redan en vinröd och en svart. Men kände att jag även ville ha en militärgrön! En jacka som passar perfekt på hösten, både färgen och att den är lite tjockare. Love it!!

Bilden gör inte färgen riktigt rättvis, ser nästan lite brun ut men det är den inte i verkligheten :)

Nu ska jag äta lite lasagne och sen springa till träningen! Weho!

XOXO

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen påväg till jobbet, ska snart byta till båten över till Lindholmen. Känns som dagarna går så långsamt, men samtidigt är det redan onsdag vilket betyder att imorgon är det torsdag och sen är det bara en dag kvar till helg haha, det gäller att se det positiva i allt :)
Idag slutar jag jobba runt 15 och då ska jag först till stan för att byta en skjorta jag köpte förra veckan. Tycker verkligen det är sååå snyggt med skjortor i olika rutiga mönster, men det går bara inte på mig det känns typ fel :/ så får se vad jag hittar för fint istället. Efter stan åker jag till heden för att hjälpa Cecilia öppna på golfen. Hon är en ängel som har hjälpt mig att ta vissa pass så att jag inte missar mina träningar allt för mycket. Sen är det dags för träning då, onsdags träning betyder lite tuffare träning med högt tempo, intervaller och styrka. Älskar hur man känner efter ett hårt träningspass, det är verkligen värt det.

Det känns tydligt nu att hösten närmre sig, det är både grått och kallt och löven ligger redan på marken. Men ändå gillar jag hösten, jag tycker framförallt att kläderna är så himla fina.
Idag har jag på mig ett par svarta jeans med mycket slitningar - Levis
Grå tshirt - American vintage
Svart kofta - Lindex
Grå kappa - Only

XOXO

Likes

Comments

Just nu har jag två jobb nästan varje dag så det blir en del jobbande! Jag jobbar på en skola på dagarna och vissa kvällar är jag på en golfpark/glassbar. Jag tycker att det är roligt, speciellt när man får lönen hihi. Men samtidigt så missar jag många roliga saker med vänner och framförallt fotbollen, eftersom det blir en del pass golfen på kvällar och helger. Men det handlar ju om att prioritera ;) just nu sitter jag faktiskt på golfen, men Göteborg bjuder inte på så fint väder så det är ganska dött på kundfronten. Som tur är har jag min friendo Cecilia här så vi passar på att spela lite på banorna ;))

XOXO

Likes

Comments

Hej! Gud vad konstigt det känns, sitter och skriver med mig själv haha. Jag har tidigare inte riktigt vart bloggtypen och inte riktigt förstått anledningen till varför man ska blogga. Men nu har jag ändå fått för mig att skaffa en blogg. Tänkte att det kan vara roligt att kolla tillbaka på gamla inlägg efter ett tag. Får hoppas att jag inte helt glömmer bort bloggen helt då haha. Wellwell, jag heter Kajsa och jag är 19 år gammal. Jag är born and raised i Göteborgs innerstad. Jag spelar ganska mycket fotboll och umgås med kompisar. Orkar inte dra en hel livsberättelse här, så ni får väl veta mer om mig med tiden helt enkelt!

Får väl slänga med en bild på mig själv ;)

​XOXO

Likes

Comments